Cemaynur sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 22:48

Geçen hafta ütü yaparken, ütü aniden patladı ve bu panikle duvara çarptım. Patladığında rezistansın yanmış olması ve ucunun kırık olması nedeniyle kullanıcı hatası olduğunu söylüyorlar. İki kez masa örtümü yaktı; patlamasaydı ütüde bir sorun olduğunu bile fark etmemiştim. Hem masamı hem de kıyafetlerimi yakmasına rağmen kullanıcı hatası diyerek tamir ücreti olarak 2000 TL istiyorlar. Garantinin ne işe yaradığını merak ediyorum, firma neden ilgilenmiyor acaba? Elimde ütüm olmadığı için kırılan parçasını fotoğrafladım.

30 Aralık 2023 23:28

Aynı ürün değil marka aynı

02 Ocak 2024 09:23 (Şikayetten 2 gün sonra)

02 Ocak 2024 12:57

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

02 Ocak 2024 13:41

Kesinlikle çözüm odaklı aranmadım konuyla ilgilenen kimse yok ütü elimde patladı refleks olarak duvara çarptım küçücük bir yeri kırılınca kullanıcı hatası diyorsunuz neden patladı bu ütü demiyorsunuz patlamasa zaten. Kırılmazdı kullanıcıya maddi manevi zararı sormuyorsunuz

02 Ocak 2024 13:57

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

02 Ocak 2024 14:35

Peki bana bir şey olsaydı ya da evim yansaydı bütün bunların sorumlusu sizin ürettiğiniz ütü den değil de kullanıcı hatası mi diyecektiniz insanların sağlı ve maddi kayıbı o kadar mı basit böyle büyük firmaların ilettiği cevap bu mu yani demek ki Tefal almamamız gerek ben hakkımı gerekli yerlerde arayacağım bundan hiç süreniz olmasın böyle kaçak cevap olmaz yakışmadı Tefal

04 Ocak 2024 02:11

Fatura

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
23 Mart 2024 08:12
Tefal Ütü Bitmeyen Arıza
Hulya sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütüde Beklenmedik Parlama Sorunu

Hulya
22 Kasım 2024 12:41

Tefal Ütü İle Garanti Surecinde Olan Sorunlar

Onur
06 Temmuz 2024 11:31
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
05 Ağustos 2024 14:43