Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Blender Setim Kullanmadan Bozuldu

Tefal Blender Setim Kullanmadan Bozuldu
Ebru
28 Ağustos 2023 23:09

Tefal HB2358 activflowexpert blender setini geçen sene aldım. Cam parçalayıcı haznesini bir kere sadece domates konservesi yapmak için kullanmak istediğimde kapağında ki PİM eridi. 2 kere garantiye gitti ama nafile. Biraz çalışsa hemen o PİM eriyor zorlama da yok sadece domates parçalıyorum. Parçalayıcı kısmı da durduk yere dönmez oldu. Yani kaliteli bir şey alalım diye o kadar para veriyoruz ama maalesef kullanamadan bozuluyor. Instagram'dan Tefal'i etiketleyerek şikayette bulundum ama nafile. Sadece şikayetimi beğendiler şaka gibi cevap bile vermediler. Sırf bu yüzden Tefal'den bir tava bile almayacağım artık

29 Ağustos 2023 08:35 (Şikayetten 9 saat sonra)

29 Ağustos 2023 17:02
Ebru
29 Ağustos 2023 17:22

Geri dönüşünüz o kadar kötüydü ki Melike hanım sadece garanti kapsamı çerçevesinde yardımcı olacaklarını söyledi yani yardımcı olmadı Tefal beni aşırı şaşırttı bozuk hatta bence üretim hatası olan ürünlerini incelemek bile istemiyorlar. Parayı verdik aldık gerisi kader artık sosyal medyadan her yerden yazacağım asla tavsiye etmiyorum asla

02 Eylül 2023 13:28

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Betül
02 Eylül 2024 12:10
Tefal Activflow Kaplin Sorunu
Refika sonuçtan hiç memnun değil

Refika
26 Aralık 2024 17:40

Burak
01 Ekim 2024 22:45

Tefal Blender Setinde Yedek Parça Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!

Murat
28 Aralık 2024 21:48
Tefal Blender Setinde Yedek Parça Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!
Tefal Kategorileri