Ersin sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 15:52

Tefal al130 serisi robot süpürge aldım. Haritalama yapamıyor, tarama yaparken kendi yüksekliği ile eşyaların altına giriyor. Sıkışma yapıyor. Fırça sürekli takılıyor. Servise gönderildi, tekerlek arızalı denildi. Ya sıfır ürünün tekerleği nasıl arızalı olur. Çevremdeki herkesi uyarıyorum. Bence siz tava yapın sadece. Bir onu becerebiliyorsunuz.

Süpürgenizi iade etmek istiyorum. Bir parçanın değişmesi, tekrar denenmesi vs. İstemiyorum. Elektronik herhangi bir cihazını kullanmak istemiyoruz. İade için yardımınızı rica ederiz. Ayrıca son kullanıcıya gitmeden lütfen bir kalite kontrol biriminiz tarafından ürünleri bir kontrol ediniz. Yoksa bu kabul edilebilir değil...

02 Ekim 2023 10:04 (Şikayetten 18 saat sonra)

06 Ekim 2023 15:40

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

26 Ekim 2023 14:43

Servis talebi istemiyoruz. Tekrardan yapıp gönderdik diyorsunuz. Bunu kabul etmiyorum. Tekrardan iade için size geri gönderim sağlayacağım. Ürününüzü geri alın, son kullanıcı mağdur etmemek adına para iadesini gerçekleşmesinde yardımınızı rica ediyoruz.

Çağla
08 Temmuz 2023 21:25
Rıdvan sonuçtan çok memnun

Rıdvan
15 Aralık 2023 14:30
"Mardin'deki servis tarafından iade formu düzenlendi. Ürün gönderildi paramız 10 gin içinde iade edilecek denildi. Mardin'deki Tefal servis gerçekten çok iyiydi. İlgi ve alakası için teşekkür ederiz."

Kadriye
19 Ekim 2023 15:32