Selcuk sonuçtan çok memnun

Tefal Airfryer Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Tefal Airfryer Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar
10 Eylül 2024 14:49
Selcuk'un Teşekkür Mesajı
“Ürünün yerine yenisiyle değiştirdiler ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar”

Tefal marka airfryerimizi ağustos ayında Media Markt Levent şubesine tamir için bıraktım. Tefal'den gelip alacaklarını söylediler. Ürünüm 10 gün sonra gelip teslim alınmış, daha sonra ne Tefal'e ne de Media Markt Levent şubesi telefonlarına ulaşamadım. Tekrar Levent şubesine gidip sorduğumda, daha yeni gelip ürünü teslim aldılar dediler. Tefal servisini tekrar aradığımda, henüz 20 iş günü dolmadığı için Fransa'dan parça beklemekte olduklarını söylediler. Ben ürünümü bırakalı 15 günden fazla olduğunu söyleyince, Media Markt bize geç haber verdi. Onlar da geçen süre bizi ilgilendirmez dediler. Bugün Tefal'de geçen 24. gün olmasına rağmen parça bekleniyor. Bekleyeceksiniz diye yanıt aldım. Yani bu parça 5 ay sonra gelirse 5 ay mı bekleyeceğim? Madem elinizde parça yoksa, satmayın bu malı. Yedek parça bulundurmak zorundasınız. Acil olarak Tefal Mecidiyeköy şubesinden ürünümün kartının değiştirilip tarafıma teslim edilmesini bekliyorum.

10 Eylül 2024 15:45 (Şikayetten 55 dakika sonra)

11 Eylül 2024 14:43

Tamir süresi 20 günü geçerse ne olur? Malın tamiri için gereken azami sürenin aşılması, durumlarında, tüketici malın ücretsiz olarak bir yenisiyle değiştirilmesini ya da bedelini isteyebilir. Tüketicinin bu isteklerine karşı satıcı, bayii, acente, imalatçı-üretici ve ithalatçı zincirleme olarak tüketiciye karşı sorumludurlar Alinti.

11 Eylül 2024 16:27
18 Eylül 2024 17:46

Neslihan
11 Eylül 2023 10:11

Neslihan
18 Aralık 2023 15:30
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
01 Şubat 2024 21:36
Tefal Easy Grill Airfrey İade
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Emrullah
02 Şubat 2024 21:43