Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 21:36

Tefal Easyfry ve Grill Airfryer aldık. Hiç kullanma zamanımız olmadan şehir dışına çıktık. Tatil dönüşü ürünü denediğimizde verimli sonuçlar alamadık. Media Markt'e gidip mağduriyetimizi belirttik; onlar, üründe değişim veya iade olmadığını, servise göndermemiz gerektiğini, servisin iade ya da değişim raporunu çıkarması gerektiğini belirttiler. Eşimle birkaç defa farklı servislere gittik. Buhar yapması, ses yapması aşırı derecede normal olmadığını belirttik. Kek yapmıyor, karnabahar pişirmiyor; hiç kullanmadık, kullanamıyoruz çünkü verimli değil. Servislerden hiçbir şekilde olumlu dönüş alamadık. Aksine, Airfryer'ı bıraktığımız gibi aldık. Yani hiçbir şekilde servisin kontrol ettiği yok. Şikayetimizi belirtirken yazmadı bile. İnanılmaz sorumsuz çalışanlar var. Lütfen sesimi duyun yetkililer, kimse parayı kolay toplamıyor. Herkes ürününün arkasında durmalı. En kısa zamanda dönüşünüzü bekliyorum.

04 Şubat 2024 22:11

Tefal airfrey aldığımız son model alttan pişirme özelliği yok diyorsunuz dalga geçer gibi dışarıda kullanın diyorsunuz saçma konuşmalarınız var çözüm odağınız yok geri dönüş yok insan haklarında bu yaptığınız suçtur bu yaptıklarınız size geri bildirim olacaktır bekleyin görün

03 Şubat 2024 17:13

Tefal airfrey son çıkan modelden aldığımız üründe sorun yaşadığımızı gerek aldığımız yere gerek müşteri temsilcilerine gerekse yetkili servislere dile getirdiğimizi söylemek istiyorum ama hiç kimse bu ürünün arkasında durup gerekli açıklamayı yapamayıp yardımcı olmamakta ısrarcılar gerçekten sesimizi duyup bize yardımcı olabilecek biri bu ürünün arkasında duracak mağduriyetimizi giderebilecek kimse yok mu siz böyle kaçtıkça biz gerekli yerlerden şikayetimizi yönlendireceğiz ve adınız kirlenecek kötüye çıkacak ters çevirerek keki pişireceksiniz gibi saçma cevap veren yetkili istemiyoruz

02 Şubat 2024 20:51

Bugün şikayet için tarafımca dönüş oldu fakat yardımcı olunamadı lütfen mantıklı bir şekilde cevabınızı dönüşünüzü bekliyorum

02 Şubat 2024 08:34 (Şikayetten 10 saat sonra)

02 Şubat 2024 11:11
02 Şubat 2024 12:12

Siz yetkililerden en kısa sürede dönüş bekliyorum az önce müşteri danışmanınızı aradığımda ürünün alttan pişirme özelliği iç çekme özelliği olmadığını belirtti lütfen dönüş istiyorum herkes duysun görsün alttan pişirme yok buhar var diyorum normal diyor normal olmayanından bahsediyorum diyorum yetkili servis diyor hala üreticisi işgilenini nerede bu ürünün ne zaman sesimi duyup dönüş yapacaksınız kaç kere mağdur oldum kaç zamandır bekliyorum dönüş istiyorum artık lütfen

02 Şubat 2024 12:20

İnanılmaz buhar ve koku ayrıca kokusu geçmediği gibi başka koyduğumuz ürünlere de sindiriyor patates kızartmasını yanıksı ve kokulu yapıyor karnabahar kek işlerini çamur gibi yapıyor kimse şu ana kadar bir şey demedi ama şimdi alttan pişirme özelliğinin olmadığını söylüyor temsilciler lütfen ürünün iadesini istiyorum ve kesinlikle bir daha almayacağım

02 Şubat 2024 16:28
03 Şubat 2024 17:16

Buradan duyuracağım her yerden duyuracağım sesimin elimin ulaştığı her yere duyuracağım bu sorumsuzluğu yaptığınız bu saçmalığı herkes iş adamı ve kimse yoldan toplamıyor parasını beni duyan okuyan herkes kesinlikle bu markanın hiçbir ürününe yaklaşmayın

03 Şubat 2024 17:54

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

03 Şubat 2024 18:02

Ne bilgisi verildi ne gibi bir işlem yapıldı nasıl bir çözüm sunuldu acaba yok böyle bir şey hiçbir şey söylenmedi yapılmadı hala mağduriyetimiz devam ediliyor

Özgür
Özgür

Annem de aynısından almış. Özellikle patates kızartmasında aşırı derecede buhar yapıyor ve pişirme esnasında yoğun plastik kokusu var. Dolaplar buhardan bozulmasın diye balkona yakın bir yere koyduk. İnanılmaz kötü bir ürün. Tefal bu ürünü piyasadan toplatmalı, yoksa marka algısı çok büyük zarar görür.

Tefal Easy Grill Airfrey İade

Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Emrullah
02 Şubat 2024 21:43

Aysel
07 Mart 2024 12:15
Nil sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 19:29
Tefal Airfryer Aldım Pişman Oldum