Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Tefal 6×Krep Tavam İlk Kullanımda Çizildi.

Tefal 6×Krep Tavam İlk Kullanımda Çizildi.
19 Ekim 2023 15:14

Bir hafta önce Tefal 6× krep tavası almıştım. Yalnız bir kere pankek yapmak için kullandım, ve tavada belirgin çizikler oluştu (metal materyal kullanmadığım halde). Yetkili servise götürdüm şikayetimi anlattım. Yapabileceği bir şey olmadığını, çizikler garanti kapsamında olmadığı için kullanıcı hatası deyip geri gönderileceğini belirtti. Ultra dayanıklı diye aldığım tava ilk kullanımda böyle çizilecekse nasıl dayanıklı anlayamadım.

19 Ekim 2023 14:50

Geçen hafta Tefal 6× krep tava aldım. Pankek yapmak için sadece bir kez kullandım, ve üzerinde belirgin çizikler oluştu (kesinlikle metal materyal kullanmadığım halde). Yetkili servise götürdüm, yapabileceği bir şey olmadığını, çiziklerin garanti dahilinde olmayıp kullanıcı hatası deyip ürününün geri yollanacağını belirtti. Ultra dayanıklı diye aldığım ürün ilk seferde böyle çizilecekse nasıl dayanıklı anlayamadım.

Ek
19 Ekim 2023 15:35 (Şikayetten 21 dakika sonra)

24 Ekim 2023 16:21

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

23 Temmuz 2024 16:41

Hiçbir şekilde ulaşım sağlanmadı. Biz tekrar tekrar aradık

Tefal 6X Titanyum Tava Setinde Çizilme ve Renk Değişimi Sorunu

27 Haziran 2025 16:45
Tefal 6X Titanyum Tava Setinde Çizilme ve Renk Değişimi Sorunu
Yeliz sonuçtan çok memnun

Yeliz
20 Şubat 2024 12:36
"Ürünüm iade alınarak ücreti iade edildi teşekkür ederim"
Tefal Titanyum 6X Tava Nın 2. Kullanımında Çizilmesi
Mebrure sonuçtan hiç memnun değil

Mebrure
08 Nisan 2025 17:04