Fatma sonuçtan çok memnun

TEB Vefat Eden Müşteri

08 Mayıs 2023 15:09
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Çözüm odaklı iletişiminden dolayı müşteri temsilcisine teşekkür ederim.”

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan maaş alan babam Ocak ayında vefat etti. Şubat ayının başında bankaya ölüm belgesi ve veraset ilamını vererek bildirimi yaptık. Bankada ölümünden önce kredi çektiği bilgisini edindik. Oradaki görevli muhtemelen hayat sigortası olduğunu, sigorta şirketinin karşılayacağını, bilgi için TEB merkez tarafından aranacağımızı söyledi. Asla aranmadık ve evimize babamın adına kredi taksitlerinin ödenmediğine ve faiz işleneceğine yönelik ihbarname geldi. Hiçbirimiz şu an o şehirde yaşamıyoruz. Çağrı merkezini aradığımda size en yakın şubeye gidin çağrı merkezinden işlem yapılamaz dediler. Gittiğimde Erdemli TEB şubeye mail atıldı ve oradaki sorumlunun dahili numarası tarafıma verildi. Yine ne ben arandım ne de aradığımda telefonumu açıyorlar. Bana bir çözüm sunun. Ödememiz gerekiyorsa zaten ödeyeceğiz. Sadece açıklama istiyoruz çok zor değil.

08 Mayıs 2023 15:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

09 Mayıs 2023 17:17

Çözüm odaklı iletişiminden dolayı müşteri temsilcisine teşekkür ederim.

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
12 Haziran 2025 13:39
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

TEB Personel İlgisizliği!

Yahya