TEB  Tarafından Yapılan Keyfi Pos Blokesi

Ebru
12 Mart 2024 01:28

2021 yılından beri eczane işletmecisiyim. Bu tarihten itibaren TEB   Gölcük Şubesi ile ticari müşteri olarak çalışmaktayım. Bahsi geçen tarihten itibaren tarafıma gelen tüm ücretler (SGK ödemeleri ve pos kullanımından gelen ücretler de dahil olmak üzere) TEB hesabıma yatmaktadır.

Bugüne kadar yatırılan pos ücretlerinde anlaşmamız gereği, ertesi gün komisyon oranı sıfır olarak çalışmaktaydım. Eczanemiz hizmetine taksitli alışverişi eklemek istediğim için TEB Bankası ile görüşmeler yaptım.

Yapılan görüşmeler sonucunda taksitli alışveriş seçeneğinin tanımlandığı bildirildi. Yapılan işlemler sonucunda tarafıma hiçbir bildirim yapılmadan pos ücretlerinde sıfır komisyon uygulamasını kaldırıp, hesabıma 40 gün bloke koymuştur. Bu yapılan uygulama tamamen TEB 'ın tarafıma bilgi vermeden, keyfi yapılan bir harekettir. Bu durumu banka yetkililerine 04.03.2024 tarihinde iletmiş olup, tarafıma işlemin düzeltilip geri dönüş yapılacağı söylenmiştir.

Dönüş yapılmadığı için 06.03.2024 tarihinde tekrar sormama rağmen bir cevap tarafıma iletilmediği gibi, pos uygulamasında bloke durumu hala kaldırılmamıştır. 14.03.2024 tarihine kadar bloke durumunun kaldırılıp, pos ücretlerinin ertesi gün kesintisiz şekilde hesabıma yatırılmadığı takdirde, TEB   ile tüm hesaplarımı kapatıp, yaşadığım bu mağduriyeti tüm meslektaşlarıma bildireceğimi taahhüt ederim.

12 Mart 2024 08:49 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
27 Aralık 2023 22:32
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Şubede Ek Kart Teslimatı İçin Verilen Yanlış Bilgi Mağduriyet Yaşattı

Burak
13 Ağustos 2025 11:50
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

TEB'den Söz Verilen Kampanya İhlali Ve Beklenmedik Kesintiler

Hilal
03 Aralık 2024 13:26

Sinsi
04 Haziran 2024 14:38
TEB Bankası Blokemi Kaldırmıyor
TEB Bankası Blokemi Kaldırmıyor
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

TEB Hesabıma Resmi Bildirim Olmadan Bloke Kondu Paramı Kullanamıyorum

Ramazan