TEB Hesabımdan Yatirim Aracılığıyla Para Çekiliyor.

09 Aralık 2023 19:32

TEB hesabımdan Yatırım hesabıma para çekme işlemi adı altında hesabımdaki para eksilmiş. Hisse senedi aldım ve artan para hesabımda bekliyordu ancak hemen sonra geri çekilmiş. TEB Yatırım'dan para çekme talimatı ile bu paranın nereye gittiğini bilemiyorum. TEB Mobil Destek Hattı'na da ulaşılamıyor. Gerçekten kabul edilemez bir durum ve bu konuda TEB'den yardım bekliyorum.

09 Aralık 2023 19:21

TEB Yatırım'da para çekme işlemi adı altında hesabımdaki para eksilmiş. Hisse senedi aldım ve artan para hesabımdaydı daha sonra TEB yatirim adi altında o para da çekilmiş. TEB Yatırım dan para çekme talimatı ile bu paranın nereye gittiğini bilemiyorum. TEB Mobil Destek Hattı'na da ulaşılamıyor. Gerçekten kabul edilemez bir durum ve bu konuda TEB'den yardım bekliyorum.

09 Aralık 2023 19:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Deniz

Bu sorunu çözebildiniz mi?

Deniz

Çekilen para iade edildi mi peki?

Ahmet

Evet internetten araştırarak çözdüm. Youtube.com de videosu var. Mobil bankacılığınızdan nemalandırma tercihinizi değiştirerek bu sorunu cozebilirsiniz.

Kaan
20 Kasım 2023 17:24