Uğur sonuçtan hiç memnun değil

TEB Ek Kartta Şifre Belirleyemiyorum

17 Eylül 2024 13:49

TEB Dijital Kredi Kartı'na başvuruda bulundum. Başvurum onaylandı ve Kredi Kartı elime ulaştı. Fiziki olarak kartın üzerinde kart no ve CVV yer almıyor. TEB kart bilgilerinin mobil uygulama/internet sitesi üzerinden "Kredi Kart Bilgilerini Görüntüle" butonu vasıtasıyla görüntülenebileceğini söylüyor fakat böyle bir buton bulunmuyor. Kart aktivasyonu için şifre belirlemek gerek, şifre belirlemek için CVV kod istiyorlar. 20 gündür bekliyorum. Kimse yardımcı olmuyor, çağrı merkezi çalışanları sorunu çözemiyor, atılan maillere dönüş yapılmıyor.

17 Eylül 2024 13:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

17 Eylül 2024 14:38

Gelen SMS cevabında uygulamada kart bilgilerini görüntüleyebileceğim yazıyor. Ancak böyle bir buton yok! Bununla alakalı pek çok problem yaşayan var, önce uygulamayı kendiniz indirip bir kontrol edin var mı yok mu diye.

17 Eylül 2024 21:06

“Sayin ugur kantar, bizimle iletisim kurduğunuz için Turk Ekonomi bankası olarak teşekkür ederiz. Bankamıza iletmiş olduğunuz bildiriminize istinaden dijital kart bilgilerinizi ilk basarili harcamanız sonrası uygulama üzerinden görüntülenebileceğini bilgilerinize sunarız.” Şeklinde bir mesaj geldi, temassız kullandım kabul etmedi normal kullandım alışverişi şifresiz yaptım. Ancak halen kart bilgilerini görüntüleyemiyorum, şifremi belirleyemiyorum.

18 Eylül 2024 01:06

Şifre belirleme için CVV kodu istiyor ama mobil şubeden kart bilgileri görüntüle butonu yok. İlk harcamadan sonra çıkacak dediler çıkmadı. Bu dijital ek kartlarınızda şifre belirleme problemi var. Müşteri hizmetleri de çözüm bulamıyor yanlış yönlendiriyor. 20 gündür bekliyorum. Bu hafta çözülmezse kartı kapatacağım.

Eslem
13 Eylül 2023 16:49

Kenan
16 Ekim 2023 14:09
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
22 Mayıs 2025 15:16