Ümit sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası'nın Yetersiz Sigorta Desteği

21 Ekim 2024 15:47

TEB bankasının aramasıyla bir sağlık sigortası tanıttılar ben de tamam yapalım dedim. Fakat sigortayı daha sonra nasıl kullanacağımla alakalı bir bilgi alamadım. Daha sonra sigortamla alakalı bilgi almak için bankamla iletişime geçmeye çalıştım fakat sürekli, beni başka birilerine aktardılar. Sonuç olarak muhatap bulamadım. TEB bankasını yaptığı bu davranı argo kelimeyle ifade etmek isterdim ama maalesef buraya yazıyorum. Beni sigorta şirketi falan ilgilendirmiyor bana burda destek vermesi gereken TEB bankasıdır sattığı bir ürünün arkasında durmuyor. Aldığım sigorta Cardif ailem güvende sigortasıdır. Pek ilgileneceklerini sanmıyorum. Zaten buraya yazmamın nedeni insanların bunu görmesi içindir.

21 Ekim 2024 15:59 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

30 Ekim 2024 17:43

Ne arayan ne soran oldu kendi çabalarımla ulaştım fakat halen bir sonuç alamadım böyle saçmalıklarla uğraşmayın paranızı vermeyin TEB bankası tamamen bir pişmanlıktır. İletişime geçilecektir deyip herhangi biri ne aradı ne sordu. Paramla rezil oluyoruz. Hır sız lıktan başka bir şey değildir bu

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

TEB Ve BNP Paribas: Sigorta Hizmetinde Mağduriyet Ve Aldatılma

09 Nisan 2025 17:55
Veli sonuçtan hiç memnun değil

Veli
11 Mayıs 2024 21:46
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
04 Nisan 2024 14:17
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
09 Temmuz 2025 14:11