Kaya sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankasını Yüksek Miktar Parama El Koydu

27 Haziran 2024 12:36

Hesabınız genel müdürlük tarafından incelemeye alındı denilerek bayram öncesi bunu yapıp bana bayramı resmen zehir ettiler. Hesabım yaklaşık 15 gündür genel müdürlük tarafından inceleniyor ve her seferinde aradıkça şubeye gidin, şubeye gidiyorum, müşteri hizmetleri ile görüşün diye söylüyorlar ama hiçbir şey değişmiyor. Hesapta bulunan yüksek miktar benim esnaflara olan borcumu ödeyecektim o parayla ama halen paramı vermiyorlar. Parama resmen el koymuşlar ve ne zaman açılır dediğimde bilemiyoruz, uzun sürebilir deniliyor. Kafanıza göre o kadar miktar bir paraya el koyma hakkınız yok bir de merak etmeyin, faizde değerlendiriyoruz diyorlar. Ben istemiyorum, paramı istiyorum. Bu mağduriyet bir an önce çözülmezse dava açmak zorunda kalacağım.

23 Temmuz 2024 12:53

TEB bankası resmen 2 ay olacak paramı vermiyor adeta paramı almışlar etmişler hesabımdaki paramı 2 aydır almışlar ve yaklaşık bu durum 2 aydır sürüyor mail atıyorum dönen yok şubeye gidiyorum ilgilenen yok hiçbir şekilde muhatabınız yok kimse ilgilenmiyor lütfen rica ediyorum bakın bayramdan beri aldınız paramı vermiyorsunuz yeter gerçekten zor durumdayım yani hiç mi demiyorsunuz belki sağlıksak problem olabilir rica ediyorum sayın TEB yetkilileri bu durumu çözüm artık

09 Temmuz 2024 12:13

TEB bankası yaklaşık 1 ay oldu hesabımdaki paraya bloke koydu şubeye gidince de hesapta bloke olmadığını bankanın Genel Müdürlüğü incelemeye aldığını söylediler ama yaklaşık 1 ay oldu ve hesapta ciddi anlamda yüksek para var ve ben bu kadar mağdur edilmek zorunda değilim her gün mail atama rağmen benden hesabına gelen paranızın faturasını istiyoruz diyorlar hayatımda kullandığım diğer bankaların hiç birinde gelen paraların faturası istenmez zaten bireysel hesabım ama hiçbir şey yapmıyorlar lütfen rica ediyorum bu en kısa sürede çözülsün gerçekten maddi anlamda çok zorlanıyorum bunu her gün dile getiriyorum neden anlamak istemiyorlar lütfen yardım edin

27 Haziran 2024 12:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

27 Haziran 2024 15:01

Aynı cevapları verip duruyorsunuz bir şey değişmiyor lütfen en kısa sürede bunun hal olmasını istiyorum sizin yüzünüzden beş kuruş param kalmadı

Yorumlar (13)

Picasso
Picasso

Son durum ne kanka

Fadime
Fadime

Sorununuz çözüldü mü acaba neden olurmuş?

İlker
İlker

Olumlu sonuç alabildiniz mi? Kısıtlama kaldırıldı mı? Benim hesabımdan 3. Kişilere para transferi hiç yapılmadı. Gelen parada yok giden parada yok. Tertemiz hesabım var. Banka müşterisi olduğumdan bu yana kendim dışında kimseye para transferi yapmadım. 7 gün içinde banada kısıtlama gelecekmiş. Şubeye temsilcime gittim. Neden dedim. Detayını biz göremiyoruz. Uyum biriminin kararı diyor. Telefon bankacılığı da aynı cevabı veriyor. Detayını ve nedenini biz göremiyoruz diyorlar. Sizin süreç nasıl işledi ne durumda?

Emre

Merhaba, sorununuz çözüldü mü? Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ne yapmalıyız.

Yazdım oradan

Telegram olabilir, "crazy_9111"

Kaya

Size ulaşabileceğim bir yer var mı sosyal medya

Emre

4 aydır, çok uzun olmuş. İllaki yasal sınırı vardır. Gelişme olursa buradan bilgilendirme yapar mısınız? Bende şubeyi aradım, inceleme biraz sürebilir gibisinden konuştular. Bakalım.

Kaya

Hocam benim yaklaşık 4 aydır böyle bu şekilde halen açılmadı bekliyorum dav edeceğim sanırım

Emre

Benim yaklaşık 1 aydır bu şekilde. İnceleme de olsa bunun yasal bir sınırı vardır. Banka kafasına göre nasıl yapar böyle bir şey anlamadım.

Kaya

Hayır sorunum halen çözülmedi sizin kaç aydır böyle

Kemal
Kemal

Hocam çözüldü mü acaba

Hayır efendim çözülmedi halen

Tanju sonuçtan hiç memnun değil

Tanju
23 Ekim 2024 17:41
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
03 Nisan 2025 10:59
Bayramda Hesap Kısıtlaması Mağduriyeti
Saygın sonuçtan hiç memnun değil

TEB Hesap İncelemesi Mağduriyeti

Saygın