Fethi sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası'nda Hesap Kesim Tarihi Ve Faiz Mağduriyeti

Fethi
08 Aralık 2024 20:18

TEB Bankasının bana sormadan ayın 4'ünü hesap kesim tarihi yapması ve bunun akabinde ayın 14'ünün otomatik olarak son ödeme tarihi olduğu için maaşını ayın 15'inde almamdan dolayı ayın 15'inde ödeme yaptığımda bankanın benden hem geç ödeme bir günlük faiz alması ve ayrıca hesap kesim tarihinden ödediğim tarihe kadar 12 günlük haksız bir şekilde faiz almasından dolayı mağdur edildim. Müşteri hizmetlerine mail attığımda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabileceğimi faizlerin iptal edilemediği iletildi. Bunun üzerine kredi kartını kapatmak istediğimi belirterek aradığımda kart ücreti için taahhüdünüz var eğer şimdi iptal ederseniz size 800 lira civarında ceza gelir diye bir cevap aldım. Tamam kartı kullanmam beklesin en azından kalanları öder kartı bir kenara koyar kullanmam diye düşünüp diğer aylarda aynı sıkıntıyı yaşamamak için müşteri hizmetlerini arayıp kredi kartı hesap kesim tarihini son ödeme tarihi ayın 15'inden sonra olacak şekilde değiştirin dedim. Bana bu ay kesilecek hesap kesim tarihi için olmuyor. Diğer ay için olur dediler. Ona da tamam yapın dedim bu kez sistem izin vermiyor diyerek hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Bu şekilde bir banka ilk defa görüyorum. Biz seçmiyoruz bankayı maaş aldığımız için bir şekilde kartı veriyorlar. Mağdur olmak isteyenin seçebileceği bir banka arıyor iseniz bu kesinlikle TEB Bankası olur. Müşterisinin hiçbir sorununu çözemiyor biz müşteri hizmetlerini arayınca sorunlarımızı çözemez isek nereye arayacağız. Ne mobil bankadan ne de müşteri hizmetlerinden sorun çözülemiyor. Bankanın da bu konulara eğilmesini iyi olacaktır. Yoksa çok müşteri kızarak bu bankadan uzaklaşacaktır. Bunu okuyanlar TEB Bankasının müşterisi olurken defaten okusun diye düşünüyorum.

08 Aralık 2024 20:40 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
20 Haziran 2025 16:18
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
29 Ekim 2024 21:14

Orhan
29 Temmuz 2024 16:21
Asli sonuçtan hiç memnun değil

Asli
28 Nisan 2025 13:35