Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 14:33

TEB Bankası'ndan, müşterisinin benden haksız yere aldığı parayı iade etmesini talep ediyorum. 8 Mart tarihinde sahte bir ilan linki aracılığıyla benden havale yoluyla alınan 17.000 TL'yi savcılığa bildirdim. Ancak daha hızlı sonuç alabilmek adına bankayla iletişime geçmeme rağmen, banka müşterisine talebimi iletmeyi dahi gerekli görmedi. İlgili dosyaları ekte sunuyorum. IBAN numarasına sahip kişiler hakkında şikayetçiyim ve tarafıma acil olarak iadenin yapılmasını istiyorum.

15 Mart 2024 14:15

TEB bank müşterisinin paramı iade etmesini istiyorum. 8 Mart günü sahte ilan linkiyle benden havale ile aldığı 17.000₺ savcılığa ilettim lakin hızlı sonuç almak için bankayla görüştüm ama müşterisine iletmedi bile talebimi. Dosyaları ekliyorum IBAN numarasına ait kişilerden şikayetçiyim ve tarafıma hızlı iade yapılmasını istiyorum.

15 Mart 2024 14:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

15 Mart 2024 14:38
TEB Bankası Mağdur Etti Beni

Şahin güven TR70 0003 2000 0000 0122 3333 15 hesabıyla ilgili bana dönüş bekliyorum.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
30 Ekim 2024 23:52
TEB Bankası'nda Güvenlik Açığı Ve EFT Sorunu
Emir sonuçtan hiç memnun değil

TEB'den Paramı Geri Alamıyorum, Mağdur Edildim

Emir
22 Eylül 14:37
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

TEB Fast İptal Ettirme

06 Şubat 2024 12:09
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

TEB İş Bankası Paramı Çaldırdı Ve Ciddi Güvenlik Açığı Var

Ceren