Sürat Kargo Hiç Evime Gelmedi.

13 Mayıs 2024 18:38

Sürat Kargo'nun çalışma saatleri 18:00'a kadar olmasına rağmen saat 18:24'te kargomun dağıtıma çıktığına dair bir mesaj aldım ve o gün evime hiç kimse gelmedi. Ertesi gün aradığımda, dış kapısı olmayan apartmanımın dış kapısının kapalı olduğunu iddia ederek kargoyu getirmeyeceklerini söylediler. Dış kapı olmadığını belirttiğimde mahcup bir şekilde aynı gün içinde getireceklerini söylediler ve saat 16:00 sıralarında evimin altındaki dükkana bırakacaklarını telefonda belirttiler. Saat 19:00 sıralarında eve geldiğimde evimin altındaki dükkanda kargomun olmadığını gördüm ve dağıtım şubesine yürüyerek gittim. İçeri girdiğimde, bugün eve teslim edemeyeceklerini, istersem kuryeyi bulup araçtan teslim alabileceğimi söylediler. Evime gelmeyeceklerini bildiğim Sürat Kargo'yu bu yıldırma politikasıyla takip ederek kurye aracından kargomu teslim aldım ve 2 km olan evime kadar ellerimle taşıdım. Daha önceki şikayetlerimin hiçbir faydası olmadığı anlaşılıyor çünkü Sürat Kargo hâlâ evimin yolunu bilmiyor. Kargo takip kodum 21720929190222.

Meryem sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2023 19:11
"Buradaki şubeye gerekli uyarıyı yaptığı için teşekkür ederim yoksa başka türlü getirmeyeceklerdi umarım bir daha bu firmadan mağduriyet yaşamam"

27 Aralık 2023 17:03

07 Temmuz 2023 10:05

Kargom Teslim Edilmiyor, Şubeye Ulaşamıyorum!

16 Temmuz 2025 19:18
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
12 Ağustos 2023 16:00