Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Superonline İnternet Bağlantı Kesintisi

08 Mart 2024 15:27

08 Mart 2024 14:54

14 gündür Turkcell Superonline internet bağlantımız yok. Her gün müşteri hizmetlerini arıyorum. Bana söylenen; " Durumunuzun aciliyetini not düşüyorum, ekiplerimizi size yönlendiriyorum. Anlıyorum sizi çok haklısınız..." Sorunun ne olduğunu söylemiyorlar. Elimizde böyle bir bilgi yok diyorlar. Sorun belirttiğimiz ilk gün gelip modemi değiştirdiler. Bağlantı probleminin devam ettiğini belirttik, ertesi gün bizim modemi geri getirdiler. Yarım saat içinde internetiniz gelecek dendi. O yarım saatin üzerinden 2 hafta geçti günde 2-3 defa aramamıza rağmen kimse ilgilenmiyor. Ve basit bir kesintiyi dahi çözemeyen ya da çözmek istemeyen koskoca kurumsal Turkcell'i hayretler içinde izliyorum. Acilen durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

08 Mart 2024 15:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

08 Mart 2024 18:25

Ve evet 14 gündür tam olarak böyle bir muamele görüyorum. En kısa sürede döneceklermiş... Ama sonuç sıfır

09 Mart 2024 09:44

Merhaba Gülistan Hanım, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

09 Mart 2024 13:49

Az önce de aradım müşteri hizmetlerinizi fakat durumun aciliyetini bildireceklerini söylediler yine. Bakın 15 gündür aynı kısır döngü devam ediyor ve bana bir çözüm sunmuyorsunuz. Aboneliği iptal etmek istediğimde de cayma bedeli olacağını söylüyorsunuz. Peki benim günlerdir yaşadığım mağduriyetin bedeli nasıl olacak. Sizi bütün mercilere şikayet edeceğim. Bu işin peşini bırakmayacağım haberiniz olsun.

11 Mart 2024 16:58

Ve hala bekliyorum... İnternet sorunu çözülmedi. Superonline neredesin hani dönecektiniz bana?

19 Mart 2024 22:55

Turkcell Superonline kadar etik değerlerin dışına çıkan, müşteriyi yok sayan çok az firma vardır. Ödemesini düzenli yaptığım internet aboneliğimizi neredeyse bir aydır internet sağlamadığı halde iptal etmiyorsunuz. Her gün bize yeni bir bahane sunup şu saatte gelecek diye oyalamaktan başka bir adım yol alamayan size de yazıklar olsun.

29 Mart 2024 22:03

Ve hala çözülmüş değil internet sorunumuz. Superonline pişmanlıktır.

24 Ağustos 2024 10:26
Superonline Tam 4 Gün Oldu. 40 Gün De Geçse Çözemeyecekler.
Özge sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2024 22:40
"Sorunumla ilgilenildi ve çözüldü, teşekkürler"
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 20:03

27 Ocak 2025 12:15