Şok Marketler Sipariş İptali Ve Saygısız Müşteri Hizmetleri Deneyimi

30 Kasım 2024 12:3810.877

22.11.2024 tarihinde Sipariş No: 1136271312 ile Cepte Şok'tan sipariş verdim. Cuma namazında iken beni aradılar, meşgule aldım. Daha sonra geri dönüş yaptım, tarafıma dönecekleri söylendi. Muhtelif defalar 0850 808 0000 numarayı aradım, siparişimi sordum, bana dönüş olmadı. 29.11.2024 tarihinde tekrar arandım, müşteri temsilcisi siparişimin geleceğini, bölge yöneticisi ve mağazayla görüştüğünü, bana döneceklerini söyledi.

0850 808 0000 numara beni aradı, arayan bayan ağzına geleni söyledi. 'Biz sizi aradık, meşgule aldınız, kurye sizin evinize geldi, zili çaldı' dedi. Bayana, 'Cuma namazındaydım, bir kez aradınız, meşgule aldım, size sonra döndüm ama sonuç alamadım' dedim. Bayan bana, 'Biz sizi aramak zorunda değiliz, siparişiniz burada, gelin alın' gibi abuk subuk konuştu. Ben de telefonu kapattım. Akabinde 0850 808 0000 numarayı aradım, bayan bölge yöneticisi ile görüşmüş, siparişimin iptal edildiğini söylemiş. Ben sebebini sordum, 'Bana böyle söylendi' denildi ve telefonu kapattım. Burada mağdur benim, bunlar suçlarının üstüne çıkıp beni azarlıyorlar. Çok şey var söylenecek, söylemiyorum.

Mağduriyetimin giderilmesini ve bu saygısızlığı yapanların cezalandırılmasını sizin takdirinize bırakıyorum.

30 Kasım 2024 13:11 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

2 Aralık 2024 08:23

Siparişlerimin getirilmesi için en kısa sürede dönüş bekliyorum

2 Aralık 2024 09:06

Merhaba Değerli Müşterimiz, İade işleminiz tamamlanmıştır. 24 saat içerisinde bankanıza gönderilmektedir. Bankanıza bağlı olarak 3-7 iş günü içerisinde kartınıza yansıtılmaktadır. İyi günler dileriz.

2 Aralık 2024 09:07

Ben iade İstemedim ürünleri istiyorum

2 Aralık 2024 09:31

Değerli Müşterimiz, Sipariş iptali sağlandığı ve ücret iadesi gerçekleştirildiğinden dolayı sipariş aktif hale getirilemez. Dilerseniz yeniden sipariş oluşturabilirsiniz. İyi Günler Dileriz.

2 Aralık 2024 12:04

Bu hata sizin ben sipariş iptali istemedim , ürünlerimi istiyorum bu hata sizin o günkü güncel fiyatlardan ürün siparişin bulunmamaktadır

6 Aralık 2024 12:20

Sipariş kısmında notu belirtseydiniz. Herkes insan haya olabilir. Ama burda hata göremiyorum sizin eksik yazmanız bir not yeterliydi kapıma bırakın diye. Aenimi arayıp duracak kuryecumaya gittim diyoraunuz. Cumanın ecrini kaçırmayın lütfen.

6 Aralık 2024 12:15

Bilmiyor musunuz. Evde olmasanız geri gider ve siparişiniz iptal olur. Kurye müşteri evde değil diye poşetleri malzemeleri markette mi bekletsin. Bir tek sen değilsin sipariş veren.

6 Aralık 2024 12:11

Sizin cumaya gidip gitmeniz market çalışanını bağlamaz. Ararlar neden aradınız der müşteri, aramaz neden aramaz dersiniz. Madem kapıya bırakın diye notunuzu belirtseydiniz. Hata sizde

Cepte Şok Eksik Sipariş Sorunu

Selda
20 Temmuz 2024 13:093.105

16.12.76.39.07 sipariş numarasıyla 16 Temmuz 2024 tarihinde Cepte Şok uygulamasından sipariş verdim. 60 dakika seçeneğin...

Cepte Şok Uygulamasıyla Yaşanan Sipariş Sorunları

Coşkun
31 Aralık 2024 17:41469

Şok marketlerine sesleniyorum, Cepte Şok uygulaması üzerinden siparişleri gönderemiyorsanız yapmayın. Bu işi biz vatanda...

Cepte Şok Uygulamasıyla Yaşanan Sipariş Sorunları

Şok Marketler Randevulu Teslimat Sorunu Ve İletişim Eksikliği!

Rümeysa
7 Aralık 2024 19:20520

06.12.2024'te Cepte Şok uygulamanız üzerinden sipariş verdim. Çalıştığım için randevulu saatinizi kullanarak 18.00-19.00...

Tümünü Gör
Cepte Şok Tarihi Geçmiş Ürün Gönderiyor

Cepte Şok TarihiGeçmiş Ürün Gönderiyor

Ahmet
Cepte Şok Alpina Marka Ankastre Hasarlı Geldi

Cepte Şok AlpinaMarka Ankastre Hasarlı Geldi

Furkan
Cepte Şok Uygulama Hatası Nedeni İle Oluşmayan Siparişin Para İadesi!

Cepte ŞokUygulama Hatası Nedeni İle Oluşmayan Siparişin Para İadesi!

Naci
Şok Marketler Gerçekten Nasıl Böyle Gönderiyorlar Biz Para Verip Alıyoruz