Cepte Şok Giriş Yapamıyorum

30 Nisan 2024 09:57

Şok Marketler uygulamasını indirdim ancak hiçbir şekilde giriş yapamıyorum ya da üye olamıyorum. 'Hesabınız geçici süreliğine dondurulmuştur, lütfen müşteri hizmetleriyle görüşün' deniliyor. Bu durum için iki ay önce müşteri hizmetlerini aradım, 'Tamam' dediler ve 'Hemen gereken yere e-posta atıyoruz, kısa süre içinde düzelecektir' denildi. Ancak kaç ay geçti üstünden, hala aynı hata devam ediyor. Hiçbir şekilde düzeltildiği ya da ilgilenildiği yok. Sipariş veremiyorum, hala neden düzeltilmediğini merak ediyorum. Sorunum şu: Ben ne zaman sipariş verebileceğim? Lütfen bu konuda bana acil bilgi verin ve sorunla gerçek anlamda ilgilenip çözüm bulun.

20 Mayıs 2024 13:51

Şok market müşterisiyim. Cepte Şok uygulaması üzerinden yaklaşık 2 aydır üyeliğim olmasına rağmen hesabıma giremiyorum. Giriş yapmaya çalıştığımda "hesabınız geçici olarak bloke edilmiştir. Tekrar deneyiniz" ibaresi çıkmaktadır. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeler sonuçsuz kalmakta ve mağduriyetim giderilmemektedir.

30 Nisan 2024 10:54 (Şikayetten 57 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Serap sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 20:42
Cepte Şok İki Gündür Siparişlerimi Getirmiyor
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Haksız Yere Donduruldu, Sipariş Veremiyorum!

12 Haziran 2025 08:52
Hesabım Haksız Yere Donduruldu, Sipariş Veremiyorum!
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 16:53
Şok Market Uygulaması Para Çekildi Sipariş Oluşturulmadı
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 15:58
Şok Marketler Kategorileri