Seda sonucu yetersiz buldu

08 Ağustos 2024 21:00

Yıllardır sorunsuz bir şekilde alışveriş yaptığım Sefamerve'den 21.04.2024 tarihinde yaptığım bir alışveriş sonrası aldığım ürünlerin içerisinden birisinin olmaması üzerine beden değişimi için iletişime geçip PTT Kargo ile gönderdim ve ürün ellerine geçtiğinde sisteme giriş yaptığımda gördüm ki istediğiniz ürün bedeni stoklarda mevcut değildir. Lütfen bize dönüş sağlayın diye bir mesaj ile karşılaştım. Hemen aradım ve bekleyenler arasında 54. kişisiniz diyerek konuşma süresi bitene kadar bekletilip telefon kapandı. Birkaç kez bu şekilde olduktan sonra müşteri hizmetleri ile görüştüm ve renk değiştirerek istediğim bedeni yollamalarını rica ettim. Elimdeki ürünü yine PTT Kargo ile iade şeklinde yollayıp değişim yapılacaktı. Ürün ellerine ulaştı ve bana istediğimi yolladılar. Ürün elime ulaştıktan sonra ürünün paketinde istemiş olduğum M beden yazıyordu. Poşetten çıkarttığımda ürünün etiketinin S beden olduğunu gördüm ve tekrar iletişime geçtim. İade kodu alarak ürünü iade etmeye karar verdim ve gönderdim. 22.05.2024 tarihinde 34168627 numaralı siparişinize ait iade kargonuz bize ulaşmıştır. 7 ile 10 iş günü içerisinde işleminiz gerçekleştirilecektir. Sefamerve'den gönderilen bu mesajı aldım. O günden sonra 7 ile 10 gün dediği için günü dolunca kontrol etmeye başladım ama yatan bir ücret olmayınca tarafıma Sefamerve ile iletişime geçmek için aramaya başladım. Bekleyenler arasında 61. kişisiniz diyerek başlayan ve 59. dakika bitip telefon kapanana kadar bir türlü iletişime geçemedim. Bu günlerce böyle devam etti. 37. kişi, 43. kişi, 50. kişi derken bir türlü iletişime geçip muhatap bulamadım. Bu arada 1,5 ay geçti ve hala yatan bir ücret olmayınca mail attım ve oradan bana sistemsel bir hatadan dolayı ödemeler gecikmeli yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler yazan bir mail aldım. Yine beklemeye ve aramaya devam ettim ama yine aynı şekilde her defasında telefonum kapandı ve bunu kayıt altına aldım. 2. ayı da doldurduktan sonra mailde de kendilerine atıp bir muhatap bulamadığımı ve fotoğrafı da ekleyerek bu şekilde bekletilip 59. dakika dolduğunda kapanıyor dedim ve maile de cevap gelmeyince buraya yazmaktan başka çare bulamadım. Bugün 3,5 ay oldu ve hala tarafıma iade ücreti yatırılmadı ve görüyorum ki yalnız değilmişim. Bir sürü bu şekilde mağduriyet yaşanmış. Bir an önce çözüme kavuşturmanızı ve iademin tarafıma iletilmesini istiyorum.

profile profile profile
08 Ağustos 2024 21:05
Sefamerve Yatırılmayan İade Ücreti

Eklemeyi unutmuşum istediğim m beden pakette yazıyorken ürünün bedeni s olarak gönderilmiştir ve sonrasında iade olarak gönderdim ve ücret iadesini istiyorum

24 Ağustos 2024 20:08
sefamerve-yatirilmayan-iade-ucreti-1.jpg

Şikayetimin firmaya iletilmesi üzerine böyle bir mail aldım fakat mesajda belirtilen tarihte tarafıma ücret iadesi yatırılmadı hâlâ beklemekteyim

20 Eylül 2024 19:35

23 ağustosta yatıracağız dedikleri iade ücretini söylenen tarihte yatırmadılar gelişme olarak ekledikten sonra şimdi de 25 eylüle kadar yatırılacağına dair mail atıldı görseli ekleyeceğim bakalım bu kez iade ücretini dedikleri tarihte yatıracak mı Sefamerve!

20 Eylül 2024 19:37
sefamerve-yatirilmayan-iade-ucreti-1.jpg

Atılan mail

07 Ağustos 2025 15:06 (Şikayetten 12 ay sonra)

İbrahim
İbrahim

Ben de3 ay oldu bekliyorum iadeyi

21 Mayıs 2024 11:08
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
09 Mayıs 2024 14:54