Serap sonuçtan hiç memnun değil

Schafer Ürünleri Ve Müşteri Hizmetleri İle Yaşadığım Sorunlar

Serap
29 Kasım 2024 15:01

Paranızla rezil olmamak için lütfen okuyun. Sizler de tercih etmeden önce bir kez daha düşünmeniz için sadece bir kısmını yazıyorum.
Schafer'den Aralık 2023'te çeyizime aldığım blender seti ve kahve makinesini satın aldım. Blender setinde Mayıs ayında birkaç kullanımdan sonra elektrik çarpması yaşadım ve üründen koku gelmeye başladı. Akım koruması olduğu için de şalter hemen attı ve elektrikten kurtuldum. Sıfır ürünün motorunda sorun varmış. Kahve makinemde ise ilk kullanımdan beri asla kahveyi kaynatmıyordu, anakartında sorun varmış. Sıfır bir ürünün anakartında sorun olması da ayrı bir saçmalık. Mayıs'tan Ekim ayının sonuna kadar sürekli serviste olan ürünlerime uzun uğraşlar sonrası iade onayı geldi. Mayıs'tan Ekim'e kadar da asla cihazlarımı kullanamadım. Her servisten geldiğinde ürünler arıza üstüne arıza katarak geliyordu. Değişim de yapılmadı. Ürüne iade onayı gelince 'değiştirelim isterseniz' dediler. Elektriğin beni çarpmasından sonra ürün değiştirmek onlar için yeterli sebep değildi. Para iadesi yapılacağı esnada değişim önerisi sunuldu ve videoyla elektriğin beni çarpmasını kanıtlamamı da istediler. İnanılır gibi değil ama gerçek. Yaşadığım bu süreç gerçekten mental olarak beni çok yıprattı. Bu sürede sabrımı yeterince tükettim, artık aylardır şikayet yazmamak için hep bekledim ama iade sürecim gereksiz yere uzadı. Hem aldığım ürünün eski fiyatı üzerinden paramı iade edecekler hem de bu iadeyi 31 Ekim'den beri yapmıyorlar. Daha neyi bekliyorsunuz? Aylardır sakince gidip mağazanızda sorun halletmeye çalışmam sizin için yeterli mi gelmiyor? Bu zamana kadar bu kadar sorumsuz, müşterisini bu kadar değersiz gören bir firmayla hiç karşılaşmamıştım. Ürün iade onayı çıktığı için de elimdeki belge ve videoları sildim.

29 Kasım 2024 16:05 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba , Görüş ve şikayetlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılacaktır. Saygılarımızla, Schafer Müşteri Deneyim Ekibi

İnci sonuçtan hiç memnun değil

İnci
12 Eylül 2024 00:21
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Ekrem
02 Aralık 2023 23:39
Melahat sonuçtan çok memnun

Schafer Aldık, Pişman Olduk

Melahat
13 Haziran 2024 21:15
"Şikayetimi yazdıktan hemen sonra ilgilenip aradılar. Kısa zamanda çözüme ulaştırdıkları için teşekkür ederim."
Z. Efe sonucu yetersiz buldu

Z. Efe
21 Ocak 2025 10:39
Schafer Sıfır Kahve Makinesi Sorunu: Çözüm Bekliyorum!
Schafer Sıfır Kahve Makinesi Sorunu: Çözüm Bekliyorum!
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi İade Sürecinde Mağaza Ve Servis Arasında Mağdur Edildim

Fırat