Fatma
20 Mayıs 2024 20:20

Beylikdüzü Marmara Park Schafer dan 19.04.24 tarihinde Compact 4 parça düdüklü aldık alırken gerekli kullanım talimatlarını anlattılar. Biz ürünü bir gün sonra yani 21.04.24 tarihinde kullanmak istedik yeterli ölçüde su kondu kapağı tam kapatıldığı halde düdüklü size hiç abartmıyorum 10 dakika içerisinde patladı ve kapağı attı lastiği çıktı. Büyük bir koru yaşadık ve o panikle inanın aklıma fotograf çekmek alıma gelmedi. Mağazaya gittik Mağaza incelemeye göndereceğini söyledi gönderili ama ne bana ne eşime hiç şekilde süreçle ilgi bilgilendirilme maili veya SMS gelmedi biz hep mağazayı arayıp bilgi aldık. Mağaza ve ya Schafer bize sürecin gelişimiyle ilgili bilgi vermedi. Vermediği gibi patlayan düdüklü tencereye red cevabı geldi. Biz düdüklüyü almak istemediğimizde yasal süreç başlatacağız dediğimizde müşteri hizmetlerini arayın onlar onay verirse değiştireceğiz dendi Mağaza müdürü tarafından. Müşteri himmetleriyle konuştuğumuzda bizim böyle bir yetkimiz yok dendi ve mağazayla iletişim kurmamızı istedi mağazaya gittik bu ürünü istemediğimizi söylediğimizde yeniden incelemeye gönderdiler ve bu süreçte yine ne SMS ne mail yoluyla bilgilendirilmedik. Biz mağazayı sürekli arayarak bilgi aldık ve sonuç yine düdüklüye ed gelmesiyle sonuçlandı Schafer tarafından. Schafer ne ürününün arkasında durdu ne de bu süreci iyi yönetebildi. Schafer iyi bir marka olarak bildiğim için odan aldım ama kesinlikle değmez.

21 Mayıs 2024 09:09 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ahmet sonucu yetersiz buldu

Ahmet
13 Aralık 2024 08:54
Schafer'de İade Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
06 Ağustos 2024 10:57

Senay
04 Ocak 2024 17:38
Ferhan sonuçtan memnun

Ferhan
05 Aralık 2024 10:48
"Çağrı merkezinde son görüştüğüm bayan adını maalesef ki hatırlamıyorum ve kucak dolusu sevgi gönderiyorum kendisine. Uzun uğraşlar sonucu sorunumu aynı gün içerisinde halledip beni de belirsizlikten kurtarmış oldu. Sorunum çözüldü tekrardan teşekkür ederim."
Schafer'den Aldığımız Kırık Yemek Takımı Ve Çözüm Süreci
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
05 Aralık 2024 19:42