Mert sonuçtan memnun

Yeni Samsung TV Arıza Ve Kötü Çözüm Merkezi.

Yeni Samsung TV Arıza Ve Kötü Çözüm Merkezi.
07 Nisan 2024 10:25
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“"Samsung Türkiye'nin operasyon ve lojistik departmanı sebebiyle 18 gün süren TV değişim sürecim, çözüm merkezi yetkilisi Emre Bey'in müdahalesiyle 2 gün içinde hızlıca çözüldü. 20. Günde değişimim tamamlandı, profesyonel iletişim ve başarılı operasyon yönetimi için kendisine teşekkür ederim."”

Samsung QLED 4K Q70C marka televizyonumun kurulumu yapıldığı gün, ekranında 13 cm genişliğinde dikey bir şerit halinde LED panel arızası ortaya çıktı. Arızalı LED şerit paneli yanıp sönme problemleri yaşamaya başladı. Yetkili servis, değişim kararı aldı ancak stokta olmayan aynı model yerine bir üst modeli sunmaları gerektiği halde, stokta olmadığı için 10 gün beklemem gerekti. 07 Nisan tarihine kadar değişim yapılacağı söylendi ancak verilen sözü yerine getirmediler ve hala arızalı televizyonum değiştirilmedi.

09 Nisan 2024 13:43

@samsungturkiye dönüş sağladılar ancak en az 6 gün daha çözülemeyecegini ilettiler. Toplam 18 gün olacak eğer daha önceki gibi En geç 07 Nisan'da değişim yapılır ama 8 gün ertelendiği gibi tekrarlanmazsa.

18 Nisan 2024 12:25

Abdurrezzak sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Sonrası Kronik Panel Arızası Nedeniyle Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

Abdurrezzak
31 Ağustos 2025 10:00
garanti-suresi-sonrasi-kronik-panel-arizasi-nedeniyle-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-1.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
06 Mayıs 2024 15:21
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
04 Nisan 2024 20:05
"Samsung kendine yakışanı yaptı sorunumu giderdi. Teşekkürler..."
Mehmet sonuçtan çok memnun

09 Şubat 2024 21:30
"Samsung Destek Ekibinden Gamze Hanıma çok teşekkür ederim, sorunumuz giderildi. Süreçteki tüm gelişmelerden anlık bilgilendirildim. Samsung Türkiye kendinden bekleneni yaptı. Teşekkürler."
Serkan sonuçtan memnun değil

Serkan