Samsung Ürün İade Veya Değişim

30 Mayıs 2023 14:48

Ürünü Trendyol g-- a--- satıcıdan satın aldım. Ürün elime geçti. Ürünü çalıştırdığımda ürünün arızalı bir şekilde elime ulaştığını fark ettim. Üründe git gide artan cızırtı olduğunu fark edince Trendyol'dan değişim talebinde bulundum. Güreller adlı satıcı bu ürünün elektronik bir ürün olduğunu ve ürün kurulumunu yaptığım için ürünün ikinci el ürüne dönüştüğünü ve garanti kapsamında olduğu için Samsung yetkili servisiyle görüşmem gerektiğini söyledi.

Samsung yetkili servisini aramama rağmen telefonları açmadığını ve daha sonra Samsung çözüm ekibinden h*** hanım ile defalarca bu konu için görüşme yaptığımı fakat ne Trendyol ne de Samsung mağduriyetimi gideremeyeceklerini belirttiler.

Trendyol, Samsung ile iletişime geçmem gerektiğini ve Samsung'da Trendyol ile iletişime geçmem gerektiğini iade ve değişimi her iki firma (Trendyol ve Samsung) bir diğer firmanın yapması gerektiğini söyledi.

Mağduriyetim hala giderilmedi. Bugün içinde mağduriyetim giderilmediği takdirde her iki firmayı Tüketici Hakem Heyeti'ne bildireceğimi belirtmek isterim. İki firmada mağduriyetimin giderilmesi için hiçbir çaba sarf etmediğini belirtmek isterim. Gereği yapılmadığı takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağım!

30 Mayıs 2023 14:55 (Şikayetten 7 dakika sonra)

4 Aylık Soundbar'da Kumanda Sorunu Ve Bilgi Eksikliği Mağduriyeti

Canmurat