Burak sonuçtan memnun değil

Burak
20 Ocak 2024 18:40

Samsung UE50TU8000 model TV garanti süresinin bitmesinden 2 ay sonra önce yatay çizgiler çıkardı. Üstünden 2 hafta geçtikten sonrada kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Çizgiler çıktığında Samsung yetkili servis 4500 TL'ye Vatan Bilgisayar'dan yılbaşı indirimi ile aldığım TV için panel değişimi yapılması gerektiğini söyledi ve 11500 TL ücret talep etti. Şimdi televizyon kullanılamıyor. Herkes bu mağduriyeti yaşıyormuş. Samsung ürettiği ve kronik arızası olan TV 'sinin arkasında durması gerektiğini düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. En kısa zamanda dönüş bekliyorum.

22 Ocak 2024 08:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Serdar sonuçtan çok memnun

Serdar
26 Ağustos 2023 22:22
"Şikayetvar.com üzerinden bildirmiş olduğum durum üzerine ertesi gün Samsung çözüm merkezi hemen iletişime geçti. Talebim doğrultusunda gereken işlemler Fethiye yereker yetkili servis tarafından hemen gerçekleştirildi. Yetkili servise ve Samsung çözüm merkezine ayrıca çözüm merkezindeki temsilciye yardımları için çok teşekkür ederim."
Oktay sonuçtan çok memnun

Oktay
27 Ağustos 2023 14:36
"Sorunumun çözümünde yardımcı olan başta Aslı hanım olmak üzere Samsung ailesine teşekkür ederim."
Oğuzhan sonuçtan memnun

Samsung 50TU8000 Kronik Panel Arızası

Oğuzhan
28 Şubat 2024 14:32
"Şikayetvar.com'a şikayetim yazıldıktan sonra Samsung tarafından iletişime geçildi. Süreç şu şekilde işledi: ilk olarak servisin gelmesi gerektiğini söylediler ve 500 TL bir servis ücreti çıkacağını bunu ödemem gerektiğini söylediler. Daha sonra bu ücreti ödedim ve servis geldi daha önceki gibi yine panel arızası vermişti TV. Bu aşamadan sonra müşteri hizmetleri 10.000 TL fiyat çıktığını kabul edip etmediği sordular. Bende bu kronik panel arızasını kabul etmediğimi ücreti karşılığında muadil ürün ile değişimini talep ettim ancak Samsung tarafından aldığım geri dönüş panelin ücretsiz değişeceği oldu. Ben tekrar panel arızasıyla karşılaşmamak için ücreti karşılığında muadil ürün ile değişimini talep etmiştim ama bunu kabul etmediler ve paneli ücretsiz değiştiler. Şu anlık mağduriyetim giderildi. Bir daha panel arızası verirse 3. Panel arıza olacak. İnşallah bu kronik hatayı tekrar vermez. Teşekkürler..."
Samsung 50TU8000 Kronik Panel Arızası

31 Ağustos 2023 14:10
Ozge sonuçtan memnun

23 Ocak 2024 19:55
"Samsung yetkili servise çok teşekkür ederim sorunsuz bir şekilde yapıldı TV. Çok teşekkür ler."
Samsung Kategorileri