Onur sonuçtan çok memnun

24 Kasım 2023 16:32
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Televizyonum yenilendiği Çin Samsung'a teşekkür ederim.”

2 yıl önce aşağıda fotoğrafını gördüğünüz Samsung marka Akıllı Televizyonu aldım. Televizyonun garanti süresinin bitimine 45 gün kala, her iki kısa kenardan LCD panelin ayrıldığında, öne doğru geldiğini gördüm. Evet, evet LCD ekran, televizyonun çıtalardan kopmuş geliyordu. Yetkili servisi aradım, geldiler, Ankara'ya gidecek bu TV, baştan sökülüp cam yapıştırılacak tekrardan dediler. Bugün Tv geldi. Servisçilere, peki garanti süresi bitince aynı şey olursa ne olacak dedim. Evde yoktum eşim vardı, eşime, iki yıllık garantisi süresini bilerek alıyorsunuz demişler. TV Ankara'ya gittiğinden evlenirken aldığım Sony TV yi kurmuştum. Eşim de, 15 yıllık Sony çatır çatır kullandık, sırf interneti yok Akıllı TV satın almak için aldık demiş. Hiçbir şey diyememişler. Anladığım kadarıyla bu TV'ler vida yokmuş yani doğrudan çıtaya yapıştırılıyormuş. Şikayet vara baktığımda benzer örnekler gördüm. Garantisi biten ürünlerden 3000 TL evet 3000 TL yapıştırma ücreti istiyormuş firma. Demem o ki, Samsung TV ye yanaşma yapmayın. Bir daha asla bu markayı Samsung'u tercih etmem. Camın ayrılması ne demek? Yapıştırmak ne demek? İki yıl önce 10 bin lira verip aldığım Samsung, TV'sini yapıştırıyor! UHU mu sürdüler 404 mü acaba?

24 Kasım 2023 16:39 (Şikayetten 7 dakika sonra)

24 Kasım 2023 18:46
Samsung TV LCD Ekranın Panelden Ayrılması

Arkadaşlar bilin bakalım ne oldu? Eşim TV'yi sabah teslim almıştı. Aksam eve geldim. Ve ne göreyim TV'nin yan çıtaları ekrana yapıştırılmış ama bu seferde alt uzun kenardan ayrılmış! Aferin Samsung'a mükemmel ötesi iş çıkarmışlar! Yeniden servis isterim bu sefer değişim talep ettim bakalım ne olacak!

11 Aralık 2023 13:06

Samsung tarafından arızalı televizyonum daha büyük ve yeni TV ile değiştirildi. Teşekkür ederim.

11 Aralık 2023 15:32

Televizyonum yenilendiği Çin Samsung'a teşekkür ederim.

11 Eylül 2023 14:33
Serkan sonuçtan memnun

Serkan
11 Ekim 2023 16:12
"Samsung 58tu7000 marka televizyonumun. Paneli değişti fakat 40 gün sonra tekrar panel arızası yaptı. Sağ olsunlar Samsung tekrar paneli değiştirdi. Fakat tekrar arıza yapacağını düşünüyorum. Bu işin kesin çözümü 58tu7000 modelinin sıkıntılı olduğunu kabul etmek ve piyasaya satılmış olan ürünleri geri toplamaktır. Teşekkürler..."
Samsung 58tu7000 Panel Sorunu
İhsanan sonuçtan hiç memnun değil

İhsanan
15 Mayıs 2025 07:51
Samsung Televizyonumun Ekranı İki Buçuk Yılda Arızalandı, Yüksek Onarım Ücretiyle Şaşkınım!
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Fulya
03 Kasım 2023 22:57
Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
23 Eylül 2023 18:49
"Ücretsiz panel değişikliği yapıldığını için teşekkürler. Samsung gibi dünya markasının akıllı televizyonu 3 senesini doldurmadan arıza vermemeli. Gerekli şekilde ilgilendiğiniz için teşekkür ederim"
Samsung Akıllı Televizyon Panel Arızası
Samsung Kategorileri