Semanur sonuçtan çok memnun

07 Eylül 2023 19:09
Semanur'un Teşekkür Mesajı
“Gül hanıma teşekkür ederim çok ilgiliydi biraz süre uzar gibi düşündüm ama sonrasında emin oldum en hızlı şekilde halletti 🙏🏻”

Samsung TV iki senelik olan TV iki gün önce birden bire TV izlerken bozuldu Ekran gitti düzelir sandık kapattık TV diğer gün sorun devam etti. Müşteri hizmetlerini aradım servis hızlı bir şekilde geldi ama hiç Çözüm odaklı değillerdi içeri girdiği yaklaşık 30 saniye içinde sorunu hemen tespit edip bizden 11.000 TL para istedi. Ekranın komple evde değişeceğini TV yi alıp götürmeye gerek olmadığını söyledi. Garantisi biteli 15 gün oldu. Bu cihazları kuruyor musunuz. Garantisi bitince arıza versin diye 2 sene önce 5 bine aldığım ürüne puan 11.000 para ödemem isteniyor ve hiçbir zarar vermeden kendi kendine arıza veren TV için bir çözüm istiyorum. Verebileceğim bir tutar değil evde küçük çocuğum var TV izlemek istiyor. zorlanıyoruz. Çözüm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

07 Eylül 2023 19:20 (Şikayetten 10 dakika sonra)

11 Eylül 2023 16:38

Kaç defa aradım ulaşamıyorum

22 Eylül 2023 23:55

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 13:56
2 Yılda 1 Arıza Veren Samsung TV