Yunus sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 00:35
Yunus'un Teşekkür Mesajı
“Samsung müşteri temsilcisi Fadime hanıma teşekkür ederim. Her gün arayıp süreç hakkında bilgi verdi. 19350 TL olan panel ücretini Samsung büyüklüğünü konuşturarak ve bizi mağdur etmeyerek ücretsiz onarım yaptı. Çok teşekkür ederim. Umarım yeni panel uzun ömürlü olur ve bizi üzmez”

Merhaba. Samsung UE58TU7000UXTK model TV mi 21.07.2021 tarihinde alıp kurdurdum. Kullanalı 3 yıl bile olmadı. Üstünde jelatinleri durmasına rağmen TV izlerken birden ekran gitti ve açılmıyor. Bu modelin garanti süreleri bittiği gibi bozulduğuna ve söz konusu sorunun kronik panel arızası olduğuna dair çok fazla paylaşım gördüm ve bende bu mağduriyetin içerisinde maalesef kendimi buldum. Kaliteli ve dünya markası diye Samsung aldık fakat bu durum beni çok şaşırttı. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Problemin çözülmez ise elimdeki dökümlerin cihazın üretim olduğunun kanıtı olarak yasal tüketici haklarımı kullanacağımı ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim.

26 Mart 2024 08:57 (Şikayetten 8 saat sonra)

05 Nisan 2024 18:04

Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Cemal
11 Mart 2025 00:31
Uğur sonuçtan memnun

Uğur
10 Temmuz 2023 17:46
"Çözüm merkezinizdeki cihan bey şikayetimi dinleyip sorunumu çözdü teşekkürler."
Yağmur sonuçtan çok memnun

Yağmur
29 Ekim 2023 12:13
"Ücretsiz onarım için teşekkür ederim, fakat model ile ilgili tekrar hata olma olasılığı yüksek gibi duruyor diğer kullanıcı yorumlarına da bakarsak, günü kurtardık diyebiliriz sadece.)"
Tülay sonuçtan memnun

Tülay
13 Mayıs 2024 01:16
"Ücretsiz ekran değişimi için teşekkür ederim."

Samsung Kategorileri