Samsung Süpürge Başlığı Dayanıklılık Sorunu

Samsung Süpürge Başlığı Dayanıklılık Sorunu
Cihangir
26 Kasım 2024 23:54

Samsung Vacuum cleaner canister VC3000 süpürgemin süpürge başlığının içindeki şeffaf boru kırıldı. 30.12.2023'te almıştım, 11 aylık kullanımda kırıldı. Bu nasıl bir malzeme ki deforme olup 2 noktadan da kırılıyor (ayrılıyor). Samsung firmasından daha ergonomik, kullanışlı ve dayanıklı malzemeler beklerdik.

27 Kasım 2024 11:52 (Şikayetten 11 saat sonra)

30 Kasım 2024 09:40

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Fatma
01 Aralık 2023 12:31

14 Nisan 2024 14:12
Mehmet sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 14:17
"Öncelikle Sikayetvar platformuna ve ailesine teşekkür ederim. Sorunumu doğru kaynağa ilk elden iletildi. Sonuç olarak Samsung markası ürünün arkasında durup, birebir değişim yapıldı. Bu süreçte özellikle Samsung müşteri temsilcisi Pelin Hanıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Ürün değişiminin son dakikasına kadar iletişimi benimle hiç bırakmadı. Daima durum hakkında bilgilendirme yaptı. Burada onun yakin ilgi ve iş bitiriciliği gerçekten takdire şayan. Samsung a karşı Ön yargılarımı ortadan kaldıran Pelin hanıma ve Samsung şirketine çok teşekkür ederim. Saygılarımı sunarım."

Ayşe
07 Mayıs 2025 11:46
Samsung Şarjlı Süpürge Başlığı Kısa Sürede Kırıldı
Mehmet sonuçtan çok memnun

19 Mart 2025 22:16
"Başlangıçta sıkıntı cikarilsada ilerleyen süreçte günü gününe sorunumun çözümü için müşteri temsilcisi sürekli süreç ile ilgili bilgi verdi. Surecin olumlu ve hızlı çözümlenmesinde şikayet Var sitesinin de hakkını yiyemem. Sorunun çözülmesinde başrolü ustlendi. Çok teşekkür ederim şikayet var sitesine ve Samsung Müşteri hizmetleri temsilcisine"

Samsung Kategorileri