Samsung SSD Arızası Yüzünden Tüm Verilerim Gitti

Samsung SSD Arızası Yüzünden Tüm Verilerim Gitti
25 Kasım 2023 14:51

25 Haziran 20232 tarihinde Samsung 870 Evo 250GB SSD satın aldım. Bilgisayarıma montajını yaptım ve 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Geçen hafta bilgisayarım bozuldu. Teknik servise bilgisayarımı verdiğimde Samsung SSD'nin bozuk olduğunu ve SSD'e erişimin olmadığını öğrendim. 3 farklı teknik servise bilgisayarımı gösterdim hepside Samsung SSD'nin bozuk olduğu bilgisini verdi. SSD'in içerisindeki doktora tez çalışmalarım dahil çok önemli dokümanlarıma erişimim yok. Ciddi veri kaybım var Samsung teknik ekibinden destek talep ediyorum. Ürünün garantisi devam ediyor. Faturası ve kutusu mevcuttur.

25 Kasım 2023 15:02 (Şikayetten 10 dakika sonra)

29 Kasım 2023 23:10

Ürünü Samsung yetkili servisine götürdüm. hepsiburada.com alışveriş sitesi üzerinden aldığım ürünün sahte olduğu bilgisi verildi. Konu ile ilgili mağduriyetim sebebiyle hukuki işlem başlatacağım. Samsung teknik servisinden ürünün sahte olduğuna dair belge talep ettim fakat belge veremeyecekleri söylendi. Ürünün orijinal olmadığına dair bir belge alabileceğim şube veya birime yönlendirebilirseniz memnuniyet duyacağım. İlginiz için teşekkürler.

30 Kasım 2023 16:11

Probleminin çözülmedi müşteri hizmetleri tarafından yönlendirme yapılan Simge Elektronik Samsung servisinden ürünün orijinal olmadığına dair belge talep etmeme rağmen belge verilmedi. Bu konuda destek istiyorum.

Çağatay
Çağatay

Hocam verilerinizi kurtarabildiniz mi?

Hayır kurtaramadım

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Teknik Servis Paketi Bile Açmadan Geri Gönderdi

Deniz
05 Aralık 2023 21:38
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Micro SD Kartım Okunmuyor, Verilerime Ulaşamıyorum

Gökhan
23 Ekim 2025 14:50
Tumay sonuçtan hiç memnun değil

Tumay
15 Eylül 2023 15:41