Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Smart TV Uydu Ayarları Sürekli Sıfırlanıyor

Samsung Smart TV Uydu Ayarları Sürekli Sıfırlanıyor
11 Kasım 2024 20:34

Samsung Smart TV markalı televizyonumuzda uydu ayarlarını her seferinde ayarlamama rağmen tekrar sıfırlanıyor. TÜRKSAT uydusunu seçince düzeliyor ama kapanıp açılınca tekrar Astra uydusuna geçiyor ve 'Sinyal yok' hatası veriyor. Sorunumun düzeltilmesini talep ediyorum. Sistemsel bir hata var ve sorun bizden kaynaklanmıyor.

profile profile
12 Kasım 2024 09:15 (Şikayetten 12 saat sonra)

12 Kasım 2024 16:57

Samsung çözüm merkezinden aradılar servis gelecek ama ücretini alacak diye, ben de, benden kaynaklı bir sorun varsa elbette ücretini öderim, ama TV nin kendi sistemi ile alakalı bir sorun ise ücretini vermeyeceğim dedim, onlarda kabul etmedi. Bunu tüm platformlarda da paylaşacağım

Barbaros
Barbaros

Merhaba. Benzer sorun bende de var ve uzaktan erişim ile çözemediler. Siz bir çözüme ulaşabildiniz mi acaba?

Burhan

Hiç gerek yok ürününe güvenilmez bir firmaymış. Satış sonrası hizmeti yoksa yarı fiyatına başka markaları almak çok daha mantıklı

Ozkan sonuçtan memnun

Ozkan
02 Kasım 2024 23:55
"Yardımcı olduğunuz için teşekkürler"

Ömer
17 Kasım 2024 15:31