Tulga sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Servis Ücreti Karmaşası

Samsung Servis Ücreti Karmaşası
Tulga
09 Şubat 2024 17:29

20/01/2024 tarihinde televizyonumu tamir için Samsung Balıkesir Sarfaklar Elektronik Servisine götürdüm. Götürmeden önce Samsung'un servisini 444 77 11 numaralı telefondan arayarak bilgi aldım. Bana, eğer ürünün tamirini yaptırmazsam, sadece servis ücreti olarak 400 lira ödeyeceğim, tamir yaptırırsam ise servis ücreti ödemeyeceğim, sadece parça ve işçilik parasını ödeyeceğim söylendi. Televizyonun arızasını belirttim. Sarfaklar Elektronik'ten beni arayıp ilk olarak LED ışıklarının değişmesi gerektiğini, emin olup olmadığımı sordular. 'Başka sorunu yok' dediğimde 'Belki anakartta sorun vardır, onu da değiştirelim' dediler ve toplamda 7.500 lira tutar olduğunu söylediler. Şüpheli konuştular. Ben de işlemi yaptırmayıp, televizyonumu almak için servis ücretini ödemeye gittiğimde, bana 400 lira yerine 450 lira fiyat söylediler. Ödemeyi reddedip Samsung Servisini aradım. Onlar, servisin böyle bir fiyat bilgisi vermemesi gerektiğini söylediler. Ancak Sarfaklar Elektronik, konuştuğumda fiyat bilgisi vermişti. Samsung'un servisiyle görüştüğümde, 'Ödeyin, gerekli konuşmalar dinlenip kontrol edildiğinde fazla bir ücret alınmışsa iade edeceğiz' dediler. Sonunda Samsung'un servisi 50 lira fazla alındığını söyleyerek ödememi aldı. Aradan 3-4 saat geçtikten sonra, Samsung'un servisi beni arayarak konuşmalarda bir yanlışlık olmadığını, gerekli tespitin yapıldığını bildirdi. Herkes farklı fiyat ve bilgi veriyor, hiçbirinin birbirinden haberi yok. Samsung'un servisi güven vermiyor.

09 Şubat 2024 17:37 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Ferit
14 Ocak 2024 23:33
Samsung Televizyonumun Arızası Olmayan Yerleri Tamir Arızası Göstermeleri
Ayberk sonuçtan hiç memnun değil

Ayberk
20 Haziran 2024 17:41
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Çetin
07 Mayıs 2024 11:32
Samsung TV Kampanya İadesi/balıkesir Sarfaklar Servisi Şikayeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 13:31
Samsung Televizyon Arızası Ve Ürünün Geç Gelmesi
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 13:59

Samsung Kategorileri