Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Samsun TV Arızam Giderilmiyor

24 Ağustos 2023 21:25

Evkur'dan almış olduğum Samsung UE 50 bu 8100 televizyonum 1 aylıkkken ekranın altında yanıp sönen beyaz çizgiler çıktı servisi aradım TV yi aldılar 4 gün deneyip bir şey yok bulamadık deyip geri getirdiler. Kurdular 5 saat çalıştıktan sonra gene aynı ekran altında beyaz yanıp sönen çizgiler video çektim servise attım gene geldiler ekranın değişmesi gerekiyor dediler. değiştirdiler. Servis geldi. Tv yi kurdu. gittiler. Baktık ki akşamına dizi izlerken gene çizgiler geldi 1 ayda 4 sefer televizyonumu götürdüler bir şey bulamadık deyip geri getirdiler. Bugün aradım servisi bir haftadır izliyoruz bir şey bulamadık dediler. Peki benim evde çalışırken sorun var çizgiler yanıp sönüyor videolarını yolladım size dedim yapacağımız bir şey yok dediler. Peki ben bu televizyonu böylemi kullanacağım dedim bilemeyiz burada arıza vermiyor dediler. Samsung gibi bir firma ilgisiz alakasız ürününün arkasında durmayan firmaymış bence sorunum hala giderilmedi. Yaklaşık 10 tane video çektim ama servis arıza görünmüyor deyip sorunumu çözemedi hatalı bir ürün hatta ayıplı ürün garantim hala devam ediyor ama kimse ilgilenmiyor 1 aydır televizyonsuz oturuyorum Samsung mu bir daha asla almam çevremde aldırtmam kesinlikle sonuç olarak arızam devam ediyor ama servis videolar olmasına rağmen bir şey yok diyor hakkımı tüketici heyetinde arayacağım

25 Ağustos 2023 09:02 (Şikayetten 11 saat sonra)

28 Ağustos 2023 15:48

Sorunum giderilmedi servis ilgilenmiyor bile bir şey yok deyip geri getiriyorlar

Mustafa sonuçtan çok memnun

03 Temmuz 2023 18:31
"Sorunum çözüldü. Samsung'a çok teşekkür ederim. Süreçte çok yardımcı oldular. Müşteri temsilcisi çok ilgiliydi. Ayrıca Samsung servisi de çok yardımcı oldu. Tekrar teşekkürler."

Ertan
02 Eylül 2023 19:59
samsung-servise-verdigim-televizyonum-kirilarak-geri-gonderildi-bakmiyorlar-2.pdf
samsung-servise-verdigim-televizyonum-kirilarak-geri-gonderildi-bakmiyorlar-1.pdf
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
21 Aralık 2023 00:19
"Benimle ilgilenip halimi anlayıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Dünya markası olduğunuzu mağduriyetimizi gidererek kanıtlamış oldunuz. Bundan sonraki alacağım tüm ürünler sizin firmanızın ürünleri olacaktır. İlgi alakanız için tekrardan teşekkür ederim..."

Samsung UE50AU800U Ekran Kararma Sorunu Hayal Kırıklığı

20 Eylül 2024 18:09
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 14:27
Samsung Kategorileri