Okan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung RT46K6000 Buzdolabı Değişim

07 Ağustos 2023 20:58

Merhaba, yaklaşık 1 haftadır buzdolabımın değişim için bekliyorum. Arıza kaydından 1 gün sonra evime gelen ekip "onarımı mümkün değil" dedikten sonra değişim sürecine başladık. Bu süreçte 1 haftadır devam etmekte. Tüketici Mahkemesi'ne başvurmam için 20 gün sınırını aşmaları gerekiyor. Fakat Samsung gibi bir markanın bu kadar yavaş ve mağduriyeti gidermekten uzak şekilde çalışmalarını anlamakta güçlük çekiyorum. Eşimin ve benim telefonum Samsung, çamaşır ve Samsung. Buzdolabında yaşadığımız bu mağduriyet ilerde diğer ürünlerde de yaşanma ihtimalini akla getiriyor. İsmen güven veren Samsung firmasının piyasadaki "diğer" markalardan farkı nedir? Buzdolabına 10 sene motor garantisi vermeniz 5 senede bozulan bir buzdolabı için gerçekçi midir? Teknik ekibinizden gelen arkadaşlarınız dahi "onarımı mümkün değil" diye bildireceğiz siz 3 gün sonra aramaya başlayın ancak getirirler, gibi bir tavsiyede bulunuyor. Şu an dolabımız yok kızım tip1 diyabetli kullandığı insülin ilaçları buzdolabında saklanması gerekli. Samsung gerçekten ifşa edilmeyi ve kamuoyunda tepki görmeyi mi bekliyor? Müşteri memnuniyeti konusunda sınıfta kalan bir firma müşteri sürekliliğini nasıl sağlayabilir? Buraya eklemiş olduğum fotoğraflar ile beraber şikayetimi aynı şekilde Twitter ®'da #Samsung Türkiye ve CEO'Lara ileteceğim.

08 Ağustos 2023 09:00 (Şikayetten 12 saat sonra)

11 Ağustos 2023 14:32

01.08.2023 tarihinde Samsung servis değişim kararı verdi. 10.08.2023 tarihinde 13.500 lira değişim ücretini peşin ödememiz gerektiğini belirterek parayı aldılar. Şu an 11 gündür buzdolabısız evdeyiz. Her gün dışarıdan yemek söylemek zorunda kaldık dolap olmadığı için. Tekrar Samsung alma nedenim indirim yapmaları. Aslında tamir edemeyecekleri ürünün parasını bizden aldılar. Ne zaman gelecek buzdolabı

11 Ağustos 2023 14:33
Samsung RT46K6000 Buzdolabı Değişim

EFT bilgisi 13.500 TL

15 Ağustos 2023 08:49

, öğlen yemeği, akşam yemeği Değişim süresinde 15 gün oldu. Halen çözüm ekibi stokta ürün olmadığını belirtiyor. İnternet ve mağazalarında ürün bulunan Samsung değişim ürünlerinin ayrı stoğu olduğunu belirtiyor. Buzdolabı gibi temel ihtiyaç malzemesini bu kadar süre zarfında halen gelmemesi akıl mantık işi değil. Değişimde bizim hatamız olmadan aldığınız 13.500 lira peşin ödediğimiz halde nasıl temin edilemiyor hayret. 21 gün dolduğunda avukatlarım aracılığıyla Samsung firmasına mağduriyetim adına dava açacağım. Bu süre zarfında evimizde dolap olmadığı için dışarıdan günlük söylediğimiz kahvaltı, öğlen yemeği, akşam yemeği bedellerini fatura edeceğim.

11 Eylül 2023 19:03

45 gün oldu halen gelmedi. Eğer indirimli olmasa inanın eve sokulacak bir marka değil. Samsung alan pişman olur. En iyisi Arçelik Beko bundan şaşmayın arkadaşlar.

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
13 Temmuz 2023 19:30
Samsung Buzdolabı Arıza Tespiti Ve Değişim Sürecinin Geciktirilmesi
Samsung Buzdolabı Arıza Tespiti Ve Değişim Sürecinin Geciktirilmesi

Ümran
15 Aralık 2023 10:57
Sakıp sonuçtan hiç memnun değil

Sakıp
13 Temmuz 2023 17:56
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
28 Ağustos 2023 15:20