İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 18:47

Samsung buzdolabım bozuldu, hemen yetkili servisi aradım. Tamiri mümkün olmadığı için değişim önerisinde bulundular. Söyledikleri ücreti söyledikleri gün yatırmama rağmen 10 günü geçti, hâlâ teslim edilmedi. Artık Samsung yetkilisi bile aramaktan imtina ediyor. Beni Ceva arıyor, onlar da 5 gün sonra teslim edebileceklerini söylüyorlar. Samsung aradan çekiliyor, beni kargocuyla kavga ettirecek pozisyonda bırakıyorlar. Böyle kurumsal bir firma için çok büyük bir hayal kırıklığı. Tamiri mümkün olmayan, evin en temel ihtiyaçlarından biri olan buzdolabını başka müşterilerinize mağdur olmamanız için ikame dolap verirken ve ben de bu talebi belirtmeme rağmen 'Elimizde şu an dolap yok, yardımcı olamıyoruz' deniyor. Yani her müşterisine eşit davranmayan bir firmadan bahsediyorum.

03 Aralık 2024 12:09 (Şikayetten 17 saat sonra)

04 Aralık 2024 08:20

Sayın Samsung yetkilisi, Numaram sizde kayıtlı ve her gün arıyorum/aranıyorum. Buzdolabı gelmeyeli Bugün 16. Gün müşteri hizmetleriniz haklı olduğumu ama maalesef yapabilecek bir şeyin olmadığını ve sürecin bu şekilde işlediklerini belirtmektedirler. Bakınız resimde bir hafta önce ki, sizin çözüm merkezinizi onlarca arama kayıtlarım.

05 Aralık 2024 12:05

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

12 Aralık 2024 18:46

Kurumsal yetkili nur hanım aradı memnuniyet sıfır (0) deyince konuşmanın ortasında hat kapanda akşama kadar bekledim tekrar dönüş yaparlar diye, ya da bunların çözüm anlayışı anket kötü ise suratına kapatmak...

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
11 Eylül 2023 16:29