Samsung QLED Ekranları Bozuk

Samsung QLED Ekranları Bozuk
İsmail
10 Ağustos 2023 00:44

Samsung 50Q60A (2021) model QLED televizyonumu Trendyol'dan geçen sene aldım çeyizim için. İnternetten aldığım için kurulumunu yapıp kutusunda kaldırdım düğünden sonra kurduğum TV 10 gün içinde paneli arızalandı tamir gördü. Geldi ve yine ekranda kararmalar meydana geldi. Servis iki kez video çekmemi istedi. Çektim yine tamire götürdüler sürekli ses açma tuşu takili kalıyor. Kanal değişiminde birden birkaç kanal birden değişiyor. Bir ay içinde bu kadar arıza veren TV değişim talebinde bulunuyorum Samsung yetkili servisi bana 4 kez aynı arıza olması gerekiyor deyip geçiştiriyor. Bu urunu tamire götürürken de her defasında farklı arıza varmış gibi yazıyorlar ekran değişmesine rağmen TV hala ekranında sorun yaşıyorum. 25 bin liralık bu TV hiç kullanamadım. Hakkımı helal etmiyorum

31 Ağustos 2023 12:58

4 kez arıza verip panel değiştikten sonra kararma olan kararma göremedik deyip getirdikleri TV bu kez de görüntü var sesin kendiliğinden gittiği elimde seri numarasını da çektiğim videosunu gösterdiğim halde hala arıza vermeye devam ettiği halde yetkili servisin teste diye götürdükleri Samsung 50Q60A QLED TV arızasız olarak teslim ediliyor bana bunun üzerine hala arıza yaşadığım 2 ay içinde sayısızca arıza verip değiştirilmeyen TV garanti suresinin bitmesini bekleyen koskoca Samsung markasından şikayetçiyim kullanmaya imkanım bile olmayan bu TV hala değiştirmemek için İstanbul Ankara diye gezdirip duruyorlar 27 bin lira piyasa değeri olan bu TV Tüketici Mahkemesi yoluyla değişimini talep edeceğim artık kronik bir sorunu olan bu TV değişim hakkımı kullanmama müsaade etmiyorlar

16 Ağustos 2023 22:29

Testlerde bir sorun olmadığını söyleyen yetkili servis TV getirdiği 1 saat içinde ses gitti televizyonumda görüntü vardı ses yoktu bu kez de you tube açtım kanalları açtım yine de ses yoktu kapatıp açtığım zaman düzeldi kronik bir sorunu olan TV hala değiştirmeye niyetleri olmadığını söylüyorlar hatta benim başkasının TV çekiyormuşum gibi davranarak bana seri numarasını da çekmemi gerektiğini söylediler onu da yaptım böyle yaparak garanti süremin dolmasını beklediklerini düşünüyorum ve kararma yine rastladım TV de bir ara ise kendi kendine kapanıp açılmaya başladı ve yetkili servis hala sorunun olmadığını beyan ediyor Tüketici Mahkemesi'ne müracaat edeceğim artık Samsung pişmanlıktır

Ek
10 Ağustos 2023 09:00 (Şikayetten 8 saat sonra)

Samsung QLED Komple Ekran Gitti

İsmail
17 Haziran 2023 19:38

Samsung TV'de Beklenmedik Ekran Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Gökhan
13 Ocak 2025 23:45
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Bozulan 50"QLED 4K Samsung Televizyonu

Nedim
05 Haziran 2024 23:37
Sinem sonuçtan çok memnun

Sinem
31 Temmuz 2023 18:31
"Samsung firmasınına çok teşekkür ederim mağduriyetimi giderdiniz ellerinize sağlık"
samsung-q60t-50-inch-tv-ekran-kararma-2.pdf

Salim