Loser sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Odyssey G3 Olağanüstü Ghosting Sorunu

04 Mayıs 2024 14:14

Üründe inanılmaz, olağanüstü bir ghosting sorunu bulunmaktadır. 'Benim aldığımda böyle bir sorun yoktu, hiçbir zaman böyle bir şey görmedim.' diyenler genellikle genç yaştakiler veya eski bir telefon modelinden bu monitöre geçiş yapanlardır. İnternet üzerinde yerli ve yabancı birçok incelemeye göz atarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. Bazı kişiler ürünü öylesine övüyor ki, bu duruma şaşırıyorum. Bazı yayıncıların para karşılığı olumlu yorumlar yaptığına dair şüphelerim var. 'Ghosting yok.' diyerek test yapmadan yorum yapanlar var.

06 Mayıs 2024 10:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

06 Mayıs 2024 14:01

Samsun tan aradılar yetkili servise verilmesi gerektiğini falan söylediler. Şikayet var a teşekkür ediyorum. Ama ben yanlış yere şikayet ettim. Bu ürün anormal ghosting sorunundan dolayı göz sağlığını ciddi derecede bozduğu için Sağlık Bakanlığına şikayet edilmeliydi.

08 Temmuz 2025 11:15

UFO arkasında öyle bir iz bırakıyor ki neredeyse kendi kuyruğunu yakalacak. Hala değiştiremedim monitörü ve özellikle açık dünya oyunlarında o yeşillikler ghostingten ötürü karmaşık görünüyor ve gözü çok yoruyor.

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Odyssey G3 Ghosting Sorunu

Emirhan
20 Haziran 2024 02:51
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
07 Ekim 2023 21:43
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
18 Ekim 2024 00:54