Samsung No Frost Şişmesi Alt Bölme Ayarının Çalışmaması

Samsung No Frost Şişmesi Alt Bölme Ayarının Çalışmaması
Zeynep
04 Haziran 2023 22:22

Buzdolabım tüketici kaynaklı olmayan bir sorun yüzünden bozuldu. Isıtıcı buz kanalı tıkandığı için ya da gaz kaçağı olduğu için no frost bölümünün kasası şişme yaptı. Bu müşteri kaynaklı bir hata değil. Kendiliğinden şişti ve alt kısmının seviye ayarlama yeri çalışmıyor. Peynir zeytin dolabımda ne kadar malzemem varsa küflendi. Üstelik tehlikeli de bir durum var. Tamiratı mümkün değil deyip yapmıyorlar. Yenisini almaya zorluyorlar. El mahkum mecbur alacaksın. Evde yaşayan insanlar var, engelli annem var, onun bakımını sağlıyorum, çaresiz durumdayım. Çalışamıyorum, buzdolabı almak zorundayım. Bu neden ile Samsung'dan yardım istedim. 10 yıl motor garantili olan 2017 yılında aldığım buzdolabı için bana servis ücretinin 250 TL dediler. Verdim ve buzdolabımın yapılması mümkün değilmiş. Karşılığında değişim teklif ettiler ve üstünü vermemi istediler. Üstü ne kadar olur, orasını Allah bilir. Bunun içinde daha tarafıma arama gelmedi. Ücretsiz değişim beklerdim veyahut daha cüzi rakamlarla değişim.

05 Haziran 2023 08:42 (Şikayetten 10 saat sonra)

İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
06 Mayıs 2024 14:11
"Sorun çözüldü Samsung'a teşekkürler"
Samsung Buzdolabı Tamir Edilemeyen Arıza
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
07 Eylül 2024 19:35

Orçun
09 Mayıs 2025 10:22
Kerem sonuçtan çok memnun

Kerem
06 Haziran 2024 21:27
"Şikavetvara teşekkür ediyorum sizin sayenizde çözüldü"

Sebahat
23 Ağustos 2023 10:07