Samsung LED TV Ömrü 3-4 Yıl

Samsung LED TV Ömrü 3-4 Yıl
07 Haziran 2023 22:48

Samsung LED TV ömrü 3-4 yıl sürdü. Ledleri bozuldu ekranın yarısı karanlık, diğer yarısı da soluk gösteriyor. TV alırken güvenilir iyi bir marka olsun diye düşünerek Samsung aldık. Hiçbir darbe almadığı halde fazla izlenmemesine rağmen televizyon bu hale geldi. Daha önce kullandığımız Tv 8 sene olduğu halde hiçbir şey olmamıştı. Samsung gibi bir dünya markasına hiç yakışmadı. Umarım sorunum bir an önce çözülür... Ürün kodu : UE43NU7100UXTX

21 Temmuz 2023 23:57

Samsung TV aldım 4 sene önce daha önce de şikayet ettim. Ledleri bozuldu ve genelde bu konuyla ilgili çok şikayet gördüm. Şikayetim nedeniyle bana dönüş sağlandı. Servis yönlendireceklerini söylediler. Yalnız servis ücret karşılığında gelip yapacaklarını belirtti. Biz dünya markası diyerek güvenerek diğer markalara göre daha fazla para vererek aldığımız TV nin ömrü demek 4 yıl. Ondan önce kullandığımız daha düşük bir marka bilinen bir Tv 8 sene sapasaglamdi.cocuklarin ekranı kırması sebebiyle değiştirdik. Demek ki isim büyük olunca mal illa kaliteli olmuyor. Bir de malının arkasında durmayıp bir daha ücret talep ederek mağduriyetimizi ikiye katlamak istiyorlar. Mağduriyetim giderilmezse tüketici olarak tüm haklarımı kullanıp işin peşini bırakmayacağım. Umarım gerekeni yaparak en azından hatalarını telafi ederler... . Ürün kodu : UE43NU7100UXTX

21 Temmuz 2023 22:11

Merhaba. Samsung müşteri hizmetlerinden bana hemen dönüş sağlandı. Ama sorunum çözülmedi.cozum olarak servisi yönlendireceklerini belirttiler. Tamam teşekkürler ama ücretli şekilde yönlendirdiler. Peki bu şekilde mağduriyetim çözülmüş mu oldu. Zaten aldığım Samsung'un LED'lerinin bu kadar çabuk bozulmasından ve maddi mağduriyetten şikayetçiyim. Parasını verdikten sonra mağduriyetim giderilmiyorki. Dönüş hemen ama çözüm yok.cozum tekrar para öde.

08 Haziran 2023 08:43 (Şikayetten 9 saat sonra)

Muhiddin sonuçtan hiç memnun değil

Muhiddin
03 Kasım 2024 14:43
Samsung TV'nin LED Arızası Ve Kronik Sorunlar
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
21 Mayıs 2025 20:22
Lutfiye sonuçtan hiç memnun değil

Lutfiye

Samsung Dikey Çizgi Sorunu
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
04 Temmuz 2023 09:30
"Müşteri Temsilcim Gül Hanım'a, Aksaray Yetkili Servis çalışanı Mithat Bey'e ve Samsung Markasına teşekkür ederim."
Samsung Kategorileri