Hakan sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 19:12

Olay, Samsung Buds Plus bts kulaklığımın çalınmasıyla başladı. Şans eseri numara bıraktığım yer iletişime geçerek kulaklığımı 2 ay sonra buldu, ancak kulaklığımın bulunmayacağını düşünerek Buds 3 Pro satın almıştım. Samsung Buds Plus bts kulaklık ve Buds 3 Pro kulaklık hiçbir şekilde konum bulmuyor. Ancak 4447 711'i aradığınızda dahi smartthings ile çevrimdışı cihazlarınızın nerede olduğunu görebileceğiniz söyleniyor. Kutu ve kulaklık şarjı dolu olmasına rağmen hiçbir şekilde konum bulmuyor. Elimde kanıt olarak 6 dakikalık video kaydı ve belge var. Çözüm ekibiyle iletişime geçtiğimde ürünleri garantiye göndermem gerektiği söylendi. 1 aylık cihazımı servise video kaydıyla beraber gönderdim, videoda hiçbir şekilde çalışmadığı açıkça görülüyordu. Ancak üründe bir sorun yok diyerek iade almadılar. Çalınma olayını anlattığımda servise göndermem gerektiğini belirttiler. Garantisi olmadığını belirttiğimde de müşteri memnuniyeti adına ücretsiz tamir edileceği, tamir edilemiyorsa yenisinin verileceği söylendi. Serviste 3300 TL'lik bir ücret çıktı. Değişim aşamasında ürün mühendisliği tarafından incelendiğinde kulaklıkta sorun olmadığı söylendi. İnceleme kaydında 2 kulaklığım olduğunu belirttiğim halde, kaydı incelemeden bir karar vermişler. Servisle konuştuğumda ürünün arızalı olduğu belirtildi. Çözüm merkeziyle 1 aydır diyalog halinde olduğum halde hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Ses kayıtlarında ücretsiz tamir edileceği, tamir edilemezse yenisinin verileceği belirtildiği halde servis beni defalarca aradı. Ürün uzun süredir serviste, işlem yapılması gerektiği aksi takdirde ürünün çıkış yapılacağını belirttiler. Çözüm ekibi hiçbir şekilde ulaşmadı. Tekrar servis aradı ve ardından 26 Kasım tarihinde çözüm ekibini aradım, ertesi gün iletişime geçeceklerini söylediler ancak aramadılar. 27 Kasım'da tekrar iletişime geçtim, konuştuğumda çağrı merkezi temsilcim yetkilisiyle konuşup en geç 10 dakika içinde arayacağını belirtti ama kimse arama yapmadı. Aramasını beklerken 1 ay sürede serviste kalan ürünüm zaman aşımından dolayı cihaza çıkış verdi. Destek servis defalarca aradı, cihazın süreden dolayı çıkış yapması gerektiğini söyledi ancak çözüm merkeziyle iletişime geçtiğimde kimse yardımcı olmadı. Samsung kulaklık ses kalitesi iyi ancak özelliklerde belirtildiği gibi hiçbir şekilde konum bulmuyor. Kaybettiğiniz takdirde kutu ve kulaklık şarjı dolu olsa da nerede olduğunu bulamazsınız. Kanıt olarak da isteyene video kaydını atabilirim.

27 Kasım 2024 19:35

1 Hafta içinde video ve diğer belgeyi şikayetvar.com a yükleyeceğim

28 Kasım 2024 11:18 (Şikayetten 16 saat sonra)

28 Kasım 2024 11:35

4447711 ile iletişime geçtim herkese açık bir yerde numaramı paylaşamam

28 Kasım 2024 11:37

Çözüm merkezi ekibi 1 aydır hiçbir türlü yardımcı olmuyor daha yetkili bir kişinin iletişime geçmesini talep ediyorum.

28 Kasım 2024 11:45

İletişime geçtiğimde sikayetvar.com kaydım edanur hanım tarafından takip edildiği söylendi ancak tarafıma daha yetkili bir kişinin de dönüş yapmasını talep ediyorum

02 Aralık 2024 08:53

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

02 Aralık 2024 19:17

Müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor sorunum çözülmezse 2 gün içinde video yüklemesi yapacağım

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
14 Mayıs 2025 15:44
Samsung Galaxy Buds 3 Pro'da Renk Değişimi Ve Servis İlgisizliği
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buds 3 Pro'da Çözülmeyen Ses Sorunu

Harun
26 Şubat 2025 15:51

Ersin
09 Aralık 2023 13:29
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
27 Aralık 2023 17:47
"Yardımı geçen herkese teşekkür ediyorum. Ücret iadem yapıldı."
Samsung Buds2 Pro Arızalanıyor
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buds 3 Kulaklığımda Kısa Sürede Ciddi Arızalar Ve Yüksek Servis Ücreti

Tufan