Ferda sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima Kurulumu Yapmayıp Beni Mağdur Ettiler

27 Haziran 2023 16:57

Ben Samsung klima aldım ve daha kullanmadan beni pişman ettiler. 24 Haziran cumartesi yetkili servisi çağrı merkezini aradım ve kurulum için randevu aldım bana pazartesi klima kuruluma gelecekler denildi ve kimse gelmedi telefon geldi. Servisten yoğunluk nedeniyle sizin kurulumu pazartesiye kaydediyorum dediler ve ben sinirden çıldırdım. Kabul etmedim bana elektrik tesisatına kadar hazır etmemi istediler ben her şeyi hazır ettim ve beni mağdur ettiler. Başvurumdan 10 gün sonraya ertelediler ve evimin ortasında kolilerle kaldım. Müşteri hizmetleri hep oyaladı beni elimden geleni yapıp yardımcı olup mağduriyetinizi gidereceğiz dediler ve sonuç bayram tatiline girdi servisimiz bayramdan sonrayı bekleyin bu ne nasıl bir hizmet Samsung ürün servis sıfır insanları mağdur ediyorlar. Sattıkları ürünü kurmaya dahi gelmiyorlar ben bin pişman oldum. Geri verebilsem vereceğim ürünü başka marka almayı bile düşünüyorum

27 Haziran 2023 17:02 (Şikayetten 4 dakika sonra)

27 Haziran 2023 22:05

Ne zaman irtibata geçecekler yarın bayram bayram günümü mecbur bayram ertesi diyecekler daha önce dedikleri gibi benim sorunum çözülmedi odanın ortasında duruyor maalesef

10 Temmuz 2023 09:50

Nihayet bayramdan sonra salı günü kuruluma geldiler kurulum yapıldı ama 5 metre kabla ücretsiz aşma ücreti her metrede 750 TL artı 900 TL kaynak parası alındı toplam 3000 TL ek ücret ödedim elektrikçiyi klima tesisatı için 2000 TL ödedim toplam 5000 TL kurulumu için harcadığım ücret şimdi soruyorum kurulum nasıl ücretsiz diğer markalar araştırdım kurulum ücreti almıyor Samsung ünlü bir marka ve pahalı bir marka bunun için neden tüketiciyi müşterilerini düşünmüyor?

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
01 Ağustos 2023 11:59
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
01 Ağustos 2023 11:32