Utku sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima C4 16 Hatası

13 Temmuz 2024 15:26

Samsung klima c4 16 hatası. Gecen yaz Samsung wind Free 18 binlik ve 12 binlik 2 adet klima aldım. Bu yaz başında 12 binlik Şu anda da 18 binlik her ikisinde de c4 16 hatası aldım. Servis sıkıntısından dolayı şu an hata kodu veren klimayı 1 haftadır kullanamamaktayım ve hala arayan soran yok. Yaz bitiminde mi kontrol için geleceksiniz acaba?

24 Temmuz 2024 11:28

Samsung klimalar sorunlu ve servis sorunu çok fazla hiç kimseye ulaşamıyorsunuz 1 yıllık 2 klimamda hata kodu vererek kapanıyor hiçbir şekilde müşteri hizmetlerinin dediği gibi aranmıyorsunuz. Yaz başından beri klima sorunu yasamaktan yoruldum. Servise ulaşmanız mümkün değil

14 Temmuz 2024 18:44

Samsung klima c4 16 hatası. Gecen sene aldığım 2 Samsung klima da hata Kodları vererek kapanıyor müşteri hizmetleri sizi arayacaklar diyerek konuyu kapatıyor ve hiçbir yetkili servis aramıyor ( 1 haftayı geçti). Müşteri hizmetlerini yine arıyorsunuz verdiği cevap ne zaman ararlar bilemiyoruz diyor ben mi bileceğim peki? Samsung gibi firmaya yakışmayan durumlar klima almak isteyenler dikkat!

Utku
Utku
18 Temmuz 2024 15:44

Samsung müşteri hizmetleri hala bir dönüş sağlamadı gecen sene aldığım 2 klimayı da bu yaz sıcaklarında uzun süre hata kodu nedeniyle kullanamadım

Gezgin
09 Ağustos 2024 14:48
Samsung Klima Soğutma Yapmıyor
Asım sonuçtan hiç memnun değil

Asım
15 Ağustos 2024 09:42
Özgür sonuçtan memnun

Özgür
22 Haziran 2024 18:19
Samsung Klima Kurulum Hatası Ve Sürekli Arıza Sorunu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
21 Haziran 2024 13:09