Samsung İstanbul Teknik Klima

Samsung İstanbul Teknik Klima
Mahmut
08 Ağustos 2024 01:52

Merhaba, Samsung marka klima aldım. 2 hafta boyunca klimanın takılması için teknik servis bekledim. Sonunda akşam 7'de montaj için gelindi. İşlem bittikten sonra klimamı açtığımda, evin içindeki iç üniteden su kaçırmaya başladı. Tekrar servis talep ettim ama 1 haftadır bırakın servisin gelmesini, ne geri dönüş yapıldı ne de telefonlarıma bakıldı. Hiçbir şekilde ilgilenmediler. Sıfır aldığım klimamı evde dekor olarak kullanıyorum. Samsung hiçbir şekilde ilgilenmiyor.

08 Ağustos 2024 01:15

Merhaba 01.08.2025 tarihinde evime Samsung klima taktırdım klima montajı için 2 hafta bekledim sonrasında akşam saat 7de montaj için İstanbul teknik klimadan geldiler saat 9 a kadar montaj yapıldı bütün mesele burda başlıyor klima takıldı servisçiler gitti klimayı açtım yaklaşık 15 dakika sonra evin içindeki iç üniteden evin içine su akmaya başladı yani sıfır alıp iki hafta bekleyip taktırdığım klimayı yaklaşık bir hafta oldu yaz bitti hala kullanamıyorum çünkü Samsung müşteri hizmetlerini her gün arıyorum sürekli geri dönüş yapacaklarını söylüyorlar ama bir türlü geri dönüş alamıyorum bin pişman oldum taktırdığıma hiçbir türlü ilgilenen yok

Ek

Samsung 1 Aylık Kılıma Mağdur Yum Lütfen

Neşet
19 Temmuz 2024 17:59
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
06 Temmuz 2024 14:57
Atike sonuçtan çok memnun

Atike
31 Temmuz 2025 20:45
Dogukan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Klimada İlk Günden Arıza Ve Servis Mağduriyeti

Dogukan