Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Samsung HT-F9750W 7.1 Bluray Ses Sistemi

07 Şubat 2024 12:19

Samsung HT-F9750W 7.1 Bluray ses sitemi kullanmaktayım. Ancak bugün Samsung Yetkili Servise götürdüğümde bana lambalarının değişmesi gerektiğini ama lambanın olmadığını söyledi. Ve mükemmel bir fikir vererek receiveri alıp yurt dışına götürüp oradaki Samsung servise gidecekmişim belki onlarda lamba olabilirmiş. Ve dedi ki lambayı benim bulmam halinde de onların asla değiştirmeyeceğini söyledi. Ülke ülke receiver ile gezmem dışında Simdi benim sorum su madem böyle bir sistem satıyorsunuz ve lambaları dışarıdan temin edemiyorum. Bunun yedek parçası neden elinizde yok? Tüketici kanunu gereği 10 yıl bana yedek parça temin etmekle mükellef değil misiniz? Bu sistemi çöpe mi atacağım? Elektronik çöplüğe mi donsun ülkemiz? Her şey bozulduğunda yenisini mi almamız gerekiyor? Sizden ricam ücreti karşılığında bana o lambaları temin etmeniz ve sistemimin düzenli çalışır hale geri gelmesidir. Ve gerekirse yedek lamba da alıp bir daha böyle bir şey ile karşılaşmak asla istemiyorum.

07 Şubat 2024 13:01 (Şikayetten 41 dakika sonra)

12 Şubat 2024 14:08

Sayin Yetkili, Hala geri dönüş alamadım tarafınızdan hala geri dönüş bekliyorum!

İrfan
İrfan

Sorun çözüldü mü?. Bende de aynı ürün var. Protection sorunu verdi. Servis tamir edemiyor. Parça yokmuş

Cenk

Hayır çözülmedi maalesef, parça desteği olmadığını söyledi yetkili servis. Sanırım çöpe atmamızı istiyorlar.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
01 Ağustos 2023 11:32
Rabia sonuçtan çok memnun

Rabia
12 Haziran 2023 15:20
"İlgilerinden dolayı teşekkür ederim problemim giderildi"
Samsung Sipariş Parça Gelmemesi
Kıymet sonuçtan hiç memnun değil

Kıymet
31 Ocak 2024 20:04