Cemal
21 Temmuz 2024 15:03

Samsung fold 6 telefon için ön sipariş verdim. Daha önce hediye kodu göndermişlerdi. 16 temmuzda sipariş verirken hediye kodunu da kullanarak telefonu, promosyon ürünler olan kılıfını, tag2 yi, Samsung care ve hediye olarak da adaptörün siparişini verdim. Daha sonra Buds 3 Pro'yu da yüzde 10 ile alabileceğim bir reklam çıktı. Onu da sipariş verdim. Siparişimi onayladım. 19 temmuzda ürünler kargolanacaktı. 20 temmuzda hala yollanmamıştı. Samsung shopa yazdım. Ürünlerim ne oldu diye. Bud3 Pro da sorun olmuş. Ürünleri 30 ağustosta göndereceklermiş. Bir buds3 için bütün ürünlerin 30 ağustosa kadar bekletilmesinin saçma olduğunu söyledim. Buds 3 Pro'yu sonra göndermelerini geri kalan ürünleri göndermelerini söyledim. Maalesef siparişler beraber gönderiliyormuş, olmazmış. Bende Buds 3 Pro'yu iptal etmelerini diğer ürünleri göndermelerini söyledim. Bu seferde hediye ürün adaptörü gönderemeyeceklerini söylediler. Neymiş Buds 3 Pro'nun hediyesiymiş. Halbuki fold 6 nın siparişi verirken hediyeyi almıştım. Bende bütün ürünlerin iptalini istedim. Yaptılar. Ama ön sipariş olarak parayı önceden aldılar. Ürünün gönderilemeyeceğini ben sormadan söylemediler. Ve para hala bana geri ödenmedi. Elektronik ürünlerimin bir çoğunu aldığım bu büyük firma Samsung u yaptığı küçük pazarlama oyunlarından dolayı kınıyorum. Bundan sonra hiçbir ürününü almayacağım.

profile profile profile

Burak

Benzer bir durumu ben de yaşıyorum ve şok içerisindeyim. Yapay zeka ile lansmana çıkan dünya devi markalardan biri olan Samsung'a da güvenemeyeceksek daha ne beklenir. Ben de 11 Temmuz'da ön sipariş ile Flip 6 ve Watch 7 aldım. Kredi kartımın ekstresi kesildi ve ödemesini de yaptım. 25 Temmuz kargo gözüküyordu. 25 Temmuz'da mobil uygulamanın sipariş detayına girdiğimde ekran donuyor ve hiçbir bilgi yüklenmiyor. Her türlü iletişim kanalını kullandım ama çözüm merkezinde bir iki şahıs görevinin ne olduğundan bihaber çözüm olmak yerine "size en kısa zamanda dönüş sağlanacaktır" klişesini tekrarlıyorlar. Büyük talihsizlik oldu. Samsung markasına kesinlikle yakışmıyor bu mağduriyet. "Kargonuz şu sebeple gecikmiştir, bu gecikmeden dolayı üzgünüz, en geç falancı tarihte kargonuz size ulaştırılacaktır" beklerken üstüne bir de azar işitiyoruz neredeyse.

samsung-fold-6-on-siparis-sacmaligi-1.jpg
Güneş

Aynı hadiseyi ben yaşıyorum... 13 Temmuz 2024 tarihinde parasını ödediğim halde ürünlerimi göndermedi. Kimsenin kimseden haberi yok Samsung'da... Samsung Türkiye çok boş kalmış. Çok sorumsuz.

Ali
16 Ağustos 2024 12:50