Samsung DU7000 TV'de Kanal Kaybolma Sorunu

Kaancam
08 Aralık 2024 13:58

11/11/2024'de N11'den bir tane Samsung DU7000 TV aldım. Sağ olsunlar, 20/11/2024'te yolladılar ve bir gün sonra servis gelip kurulumunu yaptı.
Fakat 10 gün geçmeden kanallar kayboldu.

Servisi aradım, belli bir ücret karşılığı servis kaydı açarak yardımcı olabileceklerini söylediler. Ben Youtube.com'dan kendim ayarları yaparak kanalları güncellemeyi başardım. Her ne olduysa 2 gün sonra tekrar ayarlar kayboldu ve bir daha ayarları yükleyemedim.

Bence kullanımı daha basit bir TV almak lazım. Samsung pişmanlıktır.
Hele ki bu kanal ayarlama ve taşıma komple sorunlu ve pişmanlık. Ekran görüntüsüne gelince de kristal ekran deniliyor ama vallahi bence kristallikle bir alakası yok, bildiğin eski ekran.

09 Aralık 2024 13:50 (Şikayetten 23 saat sonra)

Necibe sonuçtan hiç memnun değil

Necibe

01 Aralık 2024 23:58
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
04 Aralık 2023 15:15
"Samsung benim şikayetimle ilgilendi ve televizyonumun onarımını yaptı ve teşekkür ederim. Ayrıca müşteri temsilcisi Cihan Beye ayrıca ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Samsung beni yanıltmadığı içinde teşekkür ederim."

Tuncay
19 Kasım 2024 11:23