Ugur sonuçtan memnun

11 Mayıs 2024 11:41

Samsung cu 8000 serisi TV aldım ancak kanal ayarlarında taşıma yapılamıyor. Kanal ayarlama sayfasında sadece kilit seçeneği var sadece kanal kilitleme yapılabiliyor fotoğrafta da görüldüğü gibi başka bir seçenek sunmuyor. İnternette ilgili videolara baktığımda diğer kullanıcılarda bu ekranda sağda taşıma silme gibi seçenekler de var ama bende görünmüyor. Bu sorun için acil çözüm beklemekteyim, kumanda küçük ve tuşsuz olduğu için kanal geçişlerini tek tek geçerek açmak eziyet oluyor resmen. Aynı sorunu yaşayan ve şikayetini dile getiren başka bir kullanıcı sorununu Samsung yetkilisinin çözdüğünü yazmış, nasıl çözdüyseniz bu desteği ve yardımı acil ben de talep ediyorum.

11 Mayıs 2024 13:51 (Şikayetten 2 saat sonra)

Ramil
Ramil

Akn
Akn

Aynı sorunu bende yaşıyorum acaba çözüldüyse bana da yardımcı olur musunuz

Samsung TV'de Kanal Taşıma Özelliğine Ulaşamıyorum

Vedat
03 Ağustos 2025 19:38
Samsung TV'de Kanal Taşıma Özelliğine Ulaşamıyorum
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
17 Mart 2024 23:19
"Akşam yazmış olduğum sorunum için sabah benimle iletişime geçmeleri ve aynı gün uzaktan bağlantıyla problemi çözmeleri çok memnuniyet verici. Hızlı bir şekilde geri dönüş sağladılar ve çözdüler. Teşekkürler Samsung👍🙏"
Samsung Kategorileri