Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Sıkmada Sallanıyor

22 Haziran 2024 23:50

Samsung çamaşır makinesini 6 ay önce kullanmaya başladık ancak makine sıkmaya geçtiğinde çok fazla sallanıyor hareket ediyor ve su vanasını kapatıp birkaç gün çalıştırmadık daha sonra vanayı açıp makineye çamaşır atmak için kapağını açtığımda içinden sular aktı. Yetkili servisini aradık garantimiz olmasına rağmen geliriz ama üründe sorun yoksa servis ücreti alırız dediler. Geldiklerinde ürünün sorunlarını anlattık. Dediğiniz gibi su dolması sürekli olması lazım 1 kere olmaz bir daha olursa bakarız deyip geçiştirdiler. Söylediğimiz her şeye öyle olmaz yeni makine deyip sanki biz uyduruyormuşuz gibi tavırla konuşup çözüm bulmadılar. Makineyi çalıştırdı fakat o zaman sallanmıyor diye makinenizde sorun yok deyip garantisi olan ürüne ücret alıp gittiler. Sonrasında makineyi dedikleri gibi çalıştırdığımda tekrar aynı sorunları yaşadım. Tekrar çağırsam yeniden ücret ve yine makinenizde sorum yok diyecekler Samsung'un başka bir çözüm bulması lazım

29 Haziran 2024 17:17 (Şikayetten 6 gün sonra)

22 Kasım 2024 17:25

Herhangi bir çözüm olmadı

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
29 Mart 2025 15:26
Samsung Çamaşır Makinesi Tamirinde Mağduriyet Ve Yüksek Maliyet
Ayaz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi İle Sürekli Sorunlar

21 Ekim 2024 14:27

Tuğba
29 Mart 2025 23:57
Elif sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 16:26
Samsung Çamaşır Makinesi Servis Sorunu