Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 11:46

Samsung WW4000T WW90T4020CE/AH 1200 devir 9 kilo çamaşır makinesini 5 ay önce aldım ve kullanıyorum. Çamaşır makinesi, kıyafetlerimde aşırı tozlanma ve tüylenme yapıyor, üstelik tiftiklenmeye de başladı. Beyaz çamaşırları 60 derecede yıkamama rağmen kıyafetlerden kir ve leke hiçbir şekilde çıkmıyor! Ayrıca, bir çorabın ön kısmını makinenin altındaki su çıkarma yerinde kopmuş olarak buldum. Bu sorunun fotoğrafları mevcut. Samsung müşteri hizmetleri ekibiyle bu konuyu üç kez görüştüm, üç kez teknisyen gönderdiler. Ancak teknisyen, yanlış yıkadığımı ısrarla söylüyor ve tozlanmanın imkansız olduğunu iddia ediyor. Fotoğrafları göstermeme rağmen bana sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlar ve kimse soruna çözüm bulmuyor. Yorumlar da çok olmasına rağmen bir sonuca ulaşamadım. Defalarca deterjan ve yumuşatıcı değiştirdim, acaba sorun bundan kaynaklanıyor mu diye, fakat bu da işe yaramadı. Önerilen programlarda ve önerilen şekilde yıkamama rağmen şikayetim devam ediyor. Makine daha 5 aylık ve özellikle kristal iç yapısıyla tozlanma ve tüylenmeyi engellemesi gerekiyor, ancak ben aylardır bu sorunla uğraşıyorum. Ya buna bir çözüm bulup bana yardımcı olacaksınız ya da ben sadece buraya yazmakla kalmayıp, başvurabileceğim her yere başvurarak gerekeni yapacağım. Çünkü sorun, kabul etmeseniz de çamaşır makinenizde! Bir daha Samsung markasını mı? Asla!

18 Aralık 2023 12:06 (Şikayetten 19 dakika sonra)

19 Şubat 2024 13:52

Sorunum asla çözülmedi!

Çamaşır Makinesinde Temizlik Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Kübra
28 Ekim 2025 23:27

Nurdan
02 Eylül 2023 13:54
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
03 Aralık 2023 00:27

Yulduz
06 Şubat 2025 23:33
Samsung Çamaşır Makinesi Performans Sorunu

Yasin
30 Haziran 2025 14:44
Çamaşır Makinesi Kıyafetleri Kesiyor, Servisten Çözüm Yok!
camasir-makinesi-kiyafetleri-kesiyor-servisten-cozum-yok-2.jpg

Samsung Kategorileri