Samsung Buzdolabı Kendini Korumaya Almış Servis Parça Değişecek Diyor

Tuncer
04 Ekim 2023 19:51

01.05.2023 tarihinde Teknosa dan Samsung buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi satın aldım. Düğün tarihine vakit olması sebebiyle çeyiz paketi kapsamında işlem yapıldı. 30.09.2023 tarihinde Samsung müşteri hizmetlerini arayıp kurulum talebinde bulundum. Servis ürün kurulumu için gelip kurulumu tamamladı ancak 2 gün sonra buzdolabı gösterge panelinde kırmızı ünlem şeklinde uyarı vermeye başladı. Samsung müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturdum ancak servis ürünün elektrik gidip gelmesi sebebiyle kendini korumaya aldığını söyleyip işlem yapmadı. Gerekirse parça değişimi yapılması gerekecek şeklinde bilgi verip evden çıktı 35 bin tl lik ürünün bir gün dahi kullanılmadan arızası vermesi açıklanabilir bir durum değildir. Konu ile şikayetimi Samsung a bildirdim mağduriyetimin giderilmesi konusunda destek istiyorum.

05 Ekim 2023 08:55 (Şikayetten 13 saat sonra)

Tuncer
07 Ekim 2023 01:13

Ben ürünümün hızlı bir şekilde değişimini talep ediyorum ev kuruyorum sırf bu sebepten dolayı evime gıda alışverişi yapamıyorum lütfen en kısa sürede çözüm bulunsun.

Kurulum Sonrası Buzdolabında Göçük Ve Servisten Destek Alamama

Duygu
19 Aralık 2024 14:51
Mustafa sonuçtan çok memnun

25 Eylül 2023 14:43
"Sorunum çözüldü garanti sürem 2024 de bitecek teşekkürler."
Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabında Tekrar Eden Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

Birsen