Samsung Bulaşık Makinesi Kapağı

Kerim
11 Mayıs 2023 11:09

Ankamall Samsung'dan buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon ve bulaşık makinesi aldık ve alırken özellikle satış personeline de sorduk bizim bulaşık makinemiz ankastre deniliyor. Galiba bulaşık makinesine dolap kapağı takılması gerektiğini sorduk ve montaj'a gelen ekibin bunu gerçekleştireceğini söyledi. Bende inandım Çünkü Keçiören 'deki evime Arçelik'ten almıştık ve gelen ustalar eski makinenin üstündeki kapağı çıkarıp yeni bulaşık makinesi taktı.

Şu an yetkililerle görüştüğümüzde bunu mobilyacıların yapması gerektiğini söylüyor. Benim aldığım ev su an sıfır ve 40 tane yeni taşınan daire sahibi var hangi komşum ile görüştüm ise aldıkları firmanın gelip taktiğini belirtti. Samsung ısrarlar mobilyacı takıyor dediği için benimo mutfak ile de görüştüm. Bütün dairelerin mutfaklarını yapan firma ve Benim o firması da hiç kimseye bizim bina böyle bir hizmet vermediğini alışveriş yaptığımız firmanın gelip takması gerektiğini söyledi ve şu an biz ortada kaldık. Israrla birkaç kere eşim Samsung'u arayıp durumu anlatmasına rağmen yardımcı olan yok ve bugün Samsung yetkilileri eşimi arayıp bu hizmeti 350 TL verebileceğini söylüyor. Ben anlam veremiyorum.

Hiçbir firma komşularımdan böyle bir talepte bulunmamış siz neden bulunuyorsunuz? Biz sizden 50 bin tl üzeri alışveriş yaptık. Satış personeliniz bunun ücretsiz ustalarınız makineyi teslim ettiğinde gerekeni yapacağını söylemişti. 350 TL'ye mi ihtiyacınız var ben gerekirse veririm ama bunu asla doğru bulmuyorum eğer ben bu parayı da ödersem bir daha asla sizin ile alışveriş yapmam. Bu konu hakkında ben acil dönüş bekliyorum. İllede 350 TL için ısrarcı olacaksanız da hiç önemli değil parasını verip taktırırım.

11 Mayıs 2023 11:29 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
26 Ocak 2025 20:29

Aylin
10 Temmuz 2025 12:05
Samsung Montaj Hatası Sonrası Çözüm Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Uzatılmış Garanti Ve Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

Ceyda
23 Temmuz 2025 23:29
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Beyaz Eşya Kurulumunda Büyük Gecikme Ve Hayal Kırıklığı

06 Eylül 2025 21:09